Ми у соцмережах
INFORM.ZP.UA - це інформаційний портал та веб-сайт новин міста Запоріжжя. Кожен день ми розповідаємо головні та свіжі новини політики, економіки, культури, криміналу, подій, спорту Запоріжжя та України. Фото та відеозвіти за сьогодні. Онлайн - актуальні та останні новини Запоріжжя та Запорізької області на день. Інформація та особи Запоріжжя. INFORM.ZP.UA публікує статті запорізьких журналістів, розслідування та чесну аналітику. Ми дуже цінуємо наших читачів і відбираємо та розміщуємо для них найважливішу інформацію про події міста Запоріжжя та області.
----:--
Ми у соцмережах
Головна » Події » Культура » На “Запоріжсталі” намалювали патріотичні мурали (ФОТО)

На “Запоріжсталі” намалювали патріотичні мурали (ФОТО)

На “Запоріжсталі” намалювали патріотичні мурали (ФОТО)

Фото: Департамент культури і туризму міста Запоріжжя

На території комбінату “Запоріжсталь” реалізовується мистецький проєкт “Кожен з нас – герой. Кожен – частина новітньої історії”. У рамках проєкту на стінах заводу змалювали Богдана Хмельницького.

Про це повідомили в Департаменті культури і туризму міста Запоріжжя.

Ідея проєкту – кожен працівник підприємства сьогодні є таким самим героєм, як і ті, хто творили історію нашої держави століття тому.

Український вуличний артист і мураліст Сашко Корбан створив на стінах заводу мурал із зображенням Богдана Хмельницького.

Раніше Олександр створив у Запоріжжі стінопис Олександра Цфасмана біля театру Магара та зображення “Тато з донькою” на будівлі Запорізької дитячої школи мистецтв №2. Також митець створив портрети запорізьких спортсменів і спортсменок в Музеї Феноменальної Сили.

У рамках проєкту буде створено ще декілька робіт, які мають надихати працівників комбінату та містян. 


Як ми писали раніше, у Запоріжжі з’явилися нові мурали. Патріотичні малюнки зробили на стінах будівлі “Укрпошти” біля залізничного вокзалу “Запоріжжя-1” та Палацу культури “Орбіта”.