Ми у соцмережах
INFORM.ZP.UA - це інформаційний портал та веб-сайт новин міста Запоріжжя. Кожен день ми розповідаємо головні та свіжі новини політики, економіки, культури, криміналу, подій, спорту Запоріжжя та України. Фото та відеозвіти за сьогодні. Онлайн - актуальні та останні новини Запоріжжя та Запорізької області на день. Інформація та особи Запоріжжя. INFORM.ZP.UA публікує статті запорізьких журналістів, розслідування та чесну аналітику. Ми дуже цінуємо наших читачів і відбираємо та розміщуємо для них найважливішу інформацію про події міста Запоріжжя та області.
----:--
Ми у соцмережах
Головна » Суспільство » ЖКГ » “Мелітопольгаз” теж перейшов під керівництво Нафтогазу: що зміниться для клієнтів

“Мелітопольгаз” теж перейшов під керівництво Нафтогазу: що зміниться для клієнтів

“Мелітопольгаз” теж перейшов під керівництво Нафтогазу: що зміниться для клієнтів

Фото: Група Нафтогаз

Сьогодні, 19 грудня, під управління Групи Нафтогаз перейшов “Мелітопольгаз”. Повний контроль над акціонерним товариством візьмуть після деокупації Мелітополя.

Про це повідомили на сайті Групи Нафтогаз. 

Під управління Групи Нафтогаз перейшли ще чотири газорозподільні підприємства. Йдеться про АТ “Тисменицягаз” на Івано-Франківщині, АТ “Коростишівгаз” на Житомирщині, АТ “Луганськгаз” та ПрАТ “Мелітопольгаз”.

“Два крайні підприємства знаходяться на тимчасово окупованих територіях, тому операційний менеджмент здійснюватиметься вже після деокупації”, – пише пресслужба Нафтогазу. 

Свій коментар дав очільник Нафтогазу Олексій Чернишов:

“Як і планували, ми успішно завершили інтеграцію обл- і міськгазів до Групи Нафтогаз. Для нас це – велика відповідальність, так як кількість наших клієнтів значно збільшилася. Проте цей крок був необхідний, тому що від нього залежить стабільність критичної інфраструктури, повноцінна робота бізнесу та комфорт українців. Коли країна знаходиться під ризиком постійних обстрілів і можливих блекаутів, доставка газу має бути безперебійною. Дякую всім співробітникам, які забезпечують газом міста та села в усіх куточках нашої країни”.

Для клієнтів інтегрованих газорозподільних підприємств особові рахунки та тарифи на послуги розподілу залишаються незмінними.


Нагадаємо, що АТ “Запоріжгаз” перейшло під управління Групи Нафтогаз. Тепер держава контролюватиме 22 газорозподільних підприємства.