Ми у соцмережах
INFORM.ZP.UA - це інформаційний портал та веб-сайт новин міста Запоріжжя. Кожен день ми розповідаємо головні та свіжі новини політики, економіки, культури, криміналу, подій, спорту Запоріжжя та України. Фото та відеозвіти за сьогодні. Онлайн - актуальні та останні новини Запоріжжя та Запорізької області на день. Інформація та особи Запоріжжя. INFORM.ZP.UA публікує статті запорізьких журналістів, розслідування та чесну аналітику. Ми дуже цінуємо наших читачів і відбираємо та розміщуємо для них найважливішу інформацію про події міста Запоріжжя та області.
----:--
Ми у соцмережах
Головна » Кримінал » Резонанс » В Мелітополі стався вибух: поранено російського поліцейського

В Мелітополі стався вибух: поранено російського поліцейського

В Мелітополі стався вибух: поранено російського поліцейського

Ілюстративне фото

Вчора приблизно о 19 годині у тимчасово окупованому Мелітополі пролунав вибух. Звук прогримів поблизу 22 школи, де окупанти влаштували свій штаб.

Про це повідомив міський голова Мелітополя Іван Федоров. 

“Щось вибухнуло неподалік школи, яку окупанти захопили однією з перших. Найбільше налякався відомий поліцейський каратель, який живе неподалік і “прославився” жорсткістю до проукраїнських жителів”, – пише Федоров.

Іван Федоров наголошує, що поліцейський, який пішов на співпрацю з окупантами бум мішенню.

Пізніше міський голова Мелітополя написав:

“Стало відомо, що внаслідок вибуху поранено поліцейського із Краснодара, який приїхав до Мелітополя з росії, щоб заробити грошей  працювати в окупаційній поліції”.


Як раніше писав Inform.zp.ua, окупанти не надають людям безкоштовну медичну допомогу. У Мелітополі бракує ліків та фахівців, мешканцям доводиться їхати у Сімферополь.