Ми у соцмережах
INFORM.ZP.UA - це інформаційний портал та веб-сайт новин міста Запоріжжя. Кожен день ми розповідаємо головні та свіжі новини політики, економіки, культури, криміналу, подій, спорту Запоріжжя та України. Фото та відеозвіти за сьогодні. Онлайн - актуальні та останні новини Запоріжжя та Запорізької області на день. Інформація та особи Запоріжжя. INFORM.ZP.UA публікує статті запорізьких журналістів, розслідування та чесну аналітику. Ми дуже цінуємо наших читачів і відбираємо та розміщуємо для них найважливішу інформацію про події міста Запоріжжя та області.
----:--
Ми у соцмережах
Головна » Суспільство » ЖКГ » У 10 населених пунктах на Запоріжжі відновили світло

У 10 населених пунктах на Запоріжжі відновили світло

У 10 населених пунктах на Запоріжжі відновили світло

Ілюстративне фото

Вчора відновили енергопостачання 10 населених пунктів на Гуляйпільщині Запорізької області. Але ще 63 населені пункти залишаються без світла. 

Про це повідомили в ПАТ “Запоріжжяобленерго”.

Спеціалісти відновили енергопостачання 10 населених пунктів. Вони знеструмлювалися напередодні через пошкодження електрообладнання внаслідок негоди.

Також світло ввімкнули 10 родинам на Новомиколаївщині. 

Станом на ранок 19 грудня через пошкодження електрообладнання, спричинені бойовими діями, на підконтрольній частині Запорізької області повністю або частково знеструмлені 63 населені пункти.


Раніше ми писали, що протягом 12 грудня фахівці заживили 10,5 тисяч споживачів. Проте ще 27822 громадян на Запоріжжі не мають світла.