Ми у соцмережах
INFORM.ZP.UA - це інформаційний портал та веб-сайт новин міста Запоріжжя. Кожен день ми розповідаємо головні та свіжі новини політики, економіки, культури, криміналу, подій, спорту Запоріжжя та України. Фото та відеозвіти за сьогодні. Онлайн - актуальні та останні новини Запоріжжя та Запорізької області на день. Інформація та особи Запоріжжя. INFORM.ZP.UA публікує статті запорізьких журналістів, розслідування та чесну аналітику. Ми дуже цінуємо наших читачів і відбираємо та розміщуємо для них найважливішу інформацію про події міста Запоріжжя та області.
----:--
Ми у соцмережах
Головна » Суспільство » Дороги » У Запоріжжі водіїв попереджають про туман на дорогах

У Запоріжжі водіїв попереджають про туман на дорогах

У Запоріжжі водіїв попереджають про туман на дорогах

Запорізьких водіїв попереджають про туман на дорогах вранці 19 грудня, очікується видимість в 100-500 м. В регіоні встановлений І рівень небезпечності, жовтий.

Про це повідомляють синоптики Запорізького обласного Гідрометцентру.

Рятувальники звертаються до водіїв з проханням – рухатися лише з увімкненими габаритними вогнями, ближнім світлом фар чи протитуманними ліхтарями.

“У процесі управління автотранспортом необхідно бути особливо уважними і обережними, з повагою ставитися до інших учасників дорожнього руху”, – повідомляють в ДСНС в Запорізькій області.