Ми у соцмережах
INFORM.ZP.UA - це інформаційний портал та веб-сайт новин міста Запоріжжя. Кожен день ми розповідаємо головні та свіжі новини політики, економіки, культури, криміналу, подій, спорту Запоріжжя та України. Фото та відеозвіти за сьогодні. Онлайн - актуальні та останні новини Запоріжжя та Запорізької області на день. Інформація та особи Запоріжжя. INFORM.ZP.UA публікує статті запорізьких журналістів, розслідування та чесну аналітику. Ми дуже цінуємо наших читачів і відбираємо та розміщуємо для них найважливішу інформацію про події міста Запоріжжя та області.
----:--
Ми у соцмережах
Головна » Суспільство » У Запоріжжі в абонентів “Київстар” з’являється зв’язок

У Запоріжжі в абонентів “Київстар” з’являється зв’язок

У Запоріжжі в абонентів “Київстар” з’являється зв’язок

Ілюстративне фото

Сьогодні у абонентів “Київстар” почав відновлюватися зв’язок. Деякі містяни все ще мають проблеми, але їх будуть виправляти. 

Про це повідомляють журналісти Inform.zp.ua з посиланням на жителів міста.

Після масштабного технічного збою через хакерську атаку мережа мобільного оператора “Київстар” почала відновлювати зв’язок. Так у Запоріжжі вже деякі містяни мають змогу користуватися мережею.

Громадянам радять перезавантажити телефон та спробувати ввімкнути/вимкнути авіарежим. Якщо зв’язку ще немає, варто ще почекати.

Також “24 канал” повідомляє, що в інших областях абонентам вже повертають доступ до мережі. Зокрема, повідомляють, що Київстар уже працює в Закарпатській, Львівській та Тернопільській областях.


Нагадаємо, що 12 грудня в роботі оператора зв’язку “Київстар” стався масштабний збій. Користувачі “Київстар” не могли перейти на інших операторів, оскільки збій у мережі оператора вплинув на національний роумінг.