Ми у соцмережах
INFORM.ZP.UA - це інформаційний портал та веб-сайт новин міста Запоріжжя. Кожен день ми розповідаємо головні та свіжі новини політики, економіки, культури, криміналу, подій, спорту Запоріжжя та України. Фото та відеозвіти за сьогодні. Онлайн - актуальні та останні новини Запоріжжя та Запорізької області на день. Інформація та особи Запоріжжя. INFORM.ZP.UA публікує статті запорізьких журналістів, розслідування та чесну аналітику. Ми дуже цінуємо наших читачів і відбираємо та розміщуємо для них найважливішу інформацію про події міста Запоріжжя та області.
----:--
Ми у соцмережах
Головна » Суспільство » Куди звертатися запоріжцям, які до сих пір без зв’язку

Куди звертатися запоріжцям, які до сих пір без зв’язку

Куди звертатися запоріжцям, які до сих пір без зв’язку

Ілюстративне фото

Через збій у роботі “Київстар” деякі запоріжці залишилися без зв’язку. Вони можуть звернутися до правоохоронних органів або Пунктів Незламності.

Про це повідомляє Нацполіція Запорізької області . Інструкцію опублікував й керівник ЗОВА Юрій Малашко з посиланням на МВС України. 

Поліція

Якщо ви залишилися без зв’язку з близькими, ви можете звернутися на лінію спеціального зв’язку за номером 102. Також працює резервний номер – 0504529192.

Крім того запоріжці можуть прийти до найближчого територіального підрозділу поліції міста або безпосередньо до нарядів поліції на вулиці.

Пункти Незламності

У Пунктах Незламності запоріжці можуть скористатися Wi-Fi та зв’язатися з близькими.

В Запорізькій області працює 622 Пунктів Незламності. У прифронтовій частині регіону вони функціонують цілодобово.

Знайти найближчий до ва Пункт Незламності можна на сайті nezlamnist.gov.ua. Карта постійно оновлюється.

ДСНС

У разі необхідності запоріжці можуть звернутися до ДСНС Запорізької області. Вони працюють за номером – 0933121101.

Контакт-центр 15-80

Також Запорізька міська рада повідомила, що контакт-центр 15-80 працює за номерами:

  • 0617871580
  • 0504141580

Раніше Inform.zp.ua писав, що Служба безпеки України відкрила кримінальне провадження за фактом кібератаки на “Київстар”. За однією з версій, за кібератакою стоять спецслужби РФ.