Ми у соцмережах
INFORM.ZP.UA - це інформаційний портал та веб-сайт новин міста Запоріжжя. Кожен день ми розповідаємо головні та свіжі новини політики, економіки, культури, криміналу, подій, спорту Запоріжжя та України. Фото та відеозвіти за сьогодні. Онлайн - актуальні та останні новини Запоріжжя та Запорізької області на день. Інформація та особи Запоріжжя. INFORM.ZP.UA публікує статті запорізьких журналістів, розслідування та чесну аналітику. Ми дуже цінуємо наших читачів і відбираємо та розміщуємо для них найважливішу інформацію про події міста Запоріжжя та області.
----:--
Ми у соцмережах
Головна » Суспільство » ЖКГ » Негода на Запоріжжі залишила без світла тисячі споживачів (ФОТО)

Негода на Запоріжжі залишила без світла тисячі споживачів (ФОТО)

Негода на Запоріжжі залишила без світла тисячі споживачів (ФОТО)

Фото: Запоріжжяобленерго

Від початку доби негода залишила без енергопостачання більше 4 тисяч споживачів в Запорізькій області. Через обстріли окупантів довелося зупинити аварійні роботи.

Про це повідомили в Запоріжжяобленерго. 

Від початку доби через негоду з’явились нові пошкодження електрообладнання. Внаслідок чого були знеструмлені 4 170 споживачів.

Ще 596 осель залишаються без енергопостачання з учорашнього вечора.

“Ми були змушені перервати аварійно-відновлювальні роботи через інтенсивні рашистські обстріли”, – кажуть працівники “Запоріжжяобленерго”.

За інформацією фахівців, в самому Запоріжжі ситуація стабілізувалася та відключень немає. Втім по Запорізькому та Пологівському районах погодні умови залишаються більш складними.

Негода на Запоріжжі
Фото: Запоріжжяобленерго
Негода на Запоріжжі
Фото: Запоріжжяобленерго
Негода на Запоріжжі
Фото: Запоріжжяобленерго

До обмерзання на деревах і дротах повітряних ліній електропередачі додалася ще й ожеледь на дорогах, що ускладнює шлях наших аварійних бригад.

Та попри всі труднощі, працівники планують відновити енергопостачання сьогодні до 17:00.


Нагадаємо, що у Запоріжжі за деякими адресами сьогодні будуть відключати електроенергію. Це пов’язано з плановими ремонтними роботами.