Ми у соцмережах
INFORM.ZP.UA - це інформаційний портал та веб-сайт новин міста Запоріжжя. Кожен день ми розповідаємо головні та свіжі новини політики, економіки, культури, криміналу, подій, спорту Запоріжжя та України. Фото та відеозвіти за сьогодні. Онлайн - актуальні та останні новини Запоріжжя та Запорізької області на день. Інформація та особи Запоріжжя. INFORM.ZP.UA публікує статті запорізьких журналістів, розслідування та чесну аналітику. Ми дуже цінуємо наших читачів і відбираємо та розміщуємо для них найважливішу інформацію про події міста Запоріжжя та області.
----:--
Ми у соцмережах
Головна » Кримінал » У двох мешканців Запоріжжя вилучено 300 кущів наркорослини та 7 кг канабісу

У двох мешканців Запоріжжя вилучено 300 кущів наркорослини та 7 кг канабісу

У двох мешканців Запоріжжя вилучено 300 кущів наркорослини та 7 кг канабісу

У мешканців Запоріжжя вилучено наркотичні рослини

У Запоріжжі викрито громадян на незаконному зберіганні наркотичних засобів у великих розмірах та незаконному вирощуванню коноплі.

Про це повідомляє Запорізька обласна прокуратура.

За даними слідства, 54-річний житель Запоріжжя у власній квартирі вирощував та зберігав наркотичний засіб «канабіс».

Аналогічний вид наркотика також незаконно зберінала на території свого домоволодіння інша мешканка обласного центру.

Під час одночасних обшуків за їх місцем проживання правоохоронці виявили більше 300 кущів конопель, 7 кг сухого канабісу в подрібненому виді, електронні ваги та інші докази протиправної діяльності.  

Загальна вартість вилученого з незаконного обігу наркотичного засобу за цінами «чорного ринку» становить понад 5 млн грн.

Нагадаємо, станом 7 грудня без енергопостачання залишаються 25 959 споживачів у 64 населених пунктах Запорізької області на Оріхівщині, Гуляйпільщині та по Степногірській дільниці.