Ми у соцмережах
INFORM.ZP.UA - це інформаційний портал та веб-сайт новин міста Запоріжжя. Кожен день ми розповідаємо головні та свіжі новини політики, економіки, культури, криміналу, подій, спорту Запоріжжя та України. Фото та відеозвіти за сьогодні. Онлайн - актуальні та останні новини Запоріжжя та Запорізької області на день. Інформація та особи Запоріжжя. INFORM.ZP.UA публікує статті запорізьких журналістів, розслідування та чесну аналітику. Ми дуже цінуємо наших читачів і відбираємо та розміщуємо для них найважливішу інформацію про події міста Запоріжжя та області.
----:--
Ми у соцмережах
Головна » Новини » Військові в Запорізькій області зможуть бронювати квитки на потяг: інструкція

Військові в Запорізькій області зможуть бронювати квитки на потяг: інструкція

Військові в Запорізькій області зможуть бронювати квитки на потяг: інструкція

Фото: Укрзалізниця

Для військових створили нову опцію замовлення квитків. Тепер захисники зможуть бронювати квитки онлайн для себе та побратимів.

Про це повідомляє Укрзалізниця. 

“Відтепер військовослужбовці можуть придбати проїзний документ, навіть якщо поїздка раптова, наприклад, на лікування, у відрядження або до рідних у довгоочікувану відпустку, а квитки вже розкупили. Віримо, що це дозволить спростити життя тим, кому ми зобовʼязані свободою та життям”, — зауважив голова правління АТ “Укрзалізниця” Євген Лященко.

Для того, щоб забронювати квиток, необхідно:

  • Залишити заявку не пізніше, ніж за 6 годин до відправлення поїзда;
  • Дочекатись спеціального коду замовлення на електронну пошту;
  • Викупити квиток у касі не пізніше, ніж за 1 годину до відправлення поїзда, предʼявивши касиру дійсний військовий квиток або посвідчення офіцера.
УЗ квитки для військових
Фото: Укрзалізниця

Спецзамовлення квитків доступне на 17 поїздів, які найпопулярніші серед військовослужбовців. Зокрема, це маршрути до міст, наближених до зони ведення бойових дій та зворотно.

Військовослужбовці можуть бронювати квитки як для себе, так і для побратимів, з якими разом збираються в дорогу.


Раніше ми писали, що з технічних причин «Придніпровська залізниця» змінила розклад поїздів, які рухаються канцерівською дільницею із Запоріжжя.