Ми у соцмережах
INFORM.ZP.UA - це інформаційний портал та веб-сайт новин міста Запоріжжя. Кожен день ми розповідаємо головні та свіжі новини політики, економіки, культури, криміналу, подій, спорту Запоріжжя та України. Фото та відеозвіти за сьогодні. Онлайн - актуальні та останні новини Запоріжжя та Запорізької області на день. Інформація та особи Запоріжжя. INFORM.ZP.UA публікує статті запорізьких журналістів, розслідування та чесну аналітику. Ми дуже цінуємо наших читачів і відбираємо та розміщуємо для них найважливішу інформацію про події міста Запоріжжя та області.
----:--
Ми у соцмережах
Головна » Суспільство » Суд відмовив Володимиру Шинкаренку у поновленні на посаді директора Запорізької обласної інфекційної лікарні

Суд відмовив Володимиру Шинкаренку у поновленні на посаді директора Запорізької обласної інфекційної лікарні

Суд відмовив Володимиру Шинкаренку у поновленні на посаді директора Запорізької обласної інфекційної лікарні

Володимир Шинкаренко

Запорізький апеляційний суд задовольнив апеляційну скаргу обласної ради про скасування рішення Орджонікідзевського районного суду м. Запоріжжя відповідно до якого Володимира Шинкаренка було поновлено на посаді директора.

Про це повідомили у Запорізькій обласній раді.

Володимира Шинкаренка було звільнено з займаної посади та припинено укладений з ним трудовий контракт за рішенням сесії обласної ради від 29.07.2021.

Володимир Шинкаренко не погодився з цим рішенням й подав позов до суду, що передбачено законодавством. Та після всіх судових процесів Запорізький апеляційний суд таки визнав рішення обласної ради про звільнення Володимира Шинкаренка з посади директора обласної інфекційної лікарні правомірним.

Нагадаємо, новопризначений генерал-майор Осипчук Василь Миколайович очолив Регіональне управління Сил територіальної оборони «Схід».