Ми у соцмережах
INFORM.ZP.UA - це інформаційний портал та веб-сайт новин міста Запоріжжя. Кожен день ми розповідаємо головні та свіжі новини політики, економіки, культури, криміналу, подій, спорту Запоріжжя та України. Фото та відеозвіти за сьогодні. Онлайн - актуальні та останні новини Запоріжжя та Запорізької області на день. Інформація та особи Запоріжжя. INFORM.ZP.UA публікує статті запорізьких журналістів, розслідування та чесну аналітику. Ми дуже цінуємо наших читачів і відбираємо та розміщуємо для них найважливішу інформацію про події міста Запоріжжя та області.
----:--
Ми у соцмережах
Головна » Суспільство » 4,4 тисяч родин у прифронтових територіях Запорізької області знову зі світлом

4,4 тисяч родин у прифронтових територіях Запорізької області знову зі світлом

4,4 тисяч родин у прифронтових територіях Запорізької області знову зі світлом

Ілюстративне фото

Вчора вранці запорізькі енергетики усунули пошкодження в електромережах Степногірської дільниці, спричинені бойовими діями та заживили 4271 споживача у 4 населених пунктах.

Про це повідомили у ПАТ «Запоріжжяобленерго»

 Проте за кілька годин через нові обстріли частина з цих споживачів – 114 домогосподарств – знову залишилися без світла. Втім вже по обіді, попри небезпеку повторних ворожих атак, бригади «Запоріжжяобленерго» повністю відновили їх енергопостачання.

Наразі тривають роботи з відновлення енергоживлення 1660 осель в обласному центрі, що знеструмилися цієї ночі внаслідок технологічного порушення. Наразі фахівці Запорізьких міських електромереж вже повернули світло 137 абонентам.

Загалом на ранок 6 грудня без енергопостачання залишаються 27473 споживачі у 63 населених пунктах Запорізької області (за винятком тимчасово непідконтрольної території).

Нагадаємо, на Мелітопольському напрямку Запорізької області Сили оборони України активними діями завдають окупантам втрат в живій силі та техніці, виснажують ворога вздовж всієї лінії фронту.