Ми у соцмережах
INFORM.ZP.UA - це інформаційний портал та веб-сайт новин міста Запоріжжя. Кожен день ми розповідаємо головні та свіжі новини політики, економіки, культури, криміналу, подій, спорту Запоріжжя та України. Фото та відеозвіти за сьогодні. Онлайн - актуальні та останні новини Запоріжжя та Запорізької області на день. Інформація та особи Запоріжжя. INFORM.ZP.UA публікує статті запорізьких журналістів, розслідування та чесну аналітику. Ми дуже цінуємо наших читачів і відбираємо та розміщуємо для них найважливішу інформацію про події міста Запоріжжя та області.
----:--
Ми у соцмережах
Головна » Кримінал » Резонанс » Експерти порахували збитки від ракетного удару по будинку на проспекті Соборному в Запоріжжі

Експерти порахували збитки від ракетного удару по будинку на проспекті Соборному в Запоріжжі

Експерти порахували збитки від ракетного удару по будинку на проспекті Соборному в Запоріжжі

Фото: Державна екоінспекція

Розмір шкоди від удару російських військ по багатоповерхівці на проспекті Соборному в Запоріжжі в жовтні складає понад 24 мільйони гривень.

Про це повідомили в пресслужбі Державної екологічної інспекції Південного округу.

Інспектори встановили, що внаслідок ракетного обстрілу земельна ділянка зазнала захаращення уламками боєприпасів та відходами на території площею 2400 м2. Розмір шкоди від засмічення складає понад 24 мільйони гривень.

Інформацію передали до Запорізької обласної прокуратури та Оперативного штабу при Державній екологічній інспекції України для формування єдиного реєстру збитків, що завдані довкіллю в результаті збройної агресії.

Як писав раніше Inform.zp.ua, мешканці зруйнованого будинку на Соборному, 44 можуть отримати грошову допомогу та статус ВПО.