Ми у соцмережах
INFORM.ZP.UA - це інформаційний портал та веб-сайт новин міста Запоріжжя. Кожен день ми розповідаємо головні та свіжі новини політики, економіки, культури, криміналу, подій, спорту Запоріжжя та України. Фото та відеозвіти за сьогодні. Онлайн - актуальні та останні новини Запоріжжя та Запорізької області на день. Інформація та особи Запоріжжя. INFORM.ZP.UA публікує статті запорізьких журналістів, розслідування та чесну аналітику. Ми дуже цінуємо наших читачів і відбираємо та розміщуємо для них найважливішу інформацію про події міста Запоріжжя та області.
----:--
Ми у соцмережах
Головна » Суспільство » 5 млн грн у Запоріжжі виділили на дрони для військових

5 млн грн у Запоріжжі виділили на дрони для військових

5 млн грн у Запоріжжі виділили на дрони для військових

Засідання 21-ї сесії Запорізької міської ради

У Запоріжжі виділили 5 мільйонів на дрони для військових. Таке рішення було прийнято під час засідання 21-ї сесії Запорізької міської ради.

Про це повідомили в мерії Запоріжжя.

Обсяг фінансування програми обороноздатності у 2023 році вже перевищує 276 мільйонів гривень, з них більше 32 мільйонів спрямовано на закупівлю дронів.

Також в рамках софінансування виділено 5,3 мільйони на ремонт сховищ на об’єктах «Водоканалу». Загальна сума софінансування міста і держави становить майже 21,3 мільйони.

Виділено понад 7 мільйонів гривень на роботи в аварійному будинку на Соборному, 234, що знаходиться під загрозою руйнації.

Також депутати підтримали петицію про громадські слухання по пріоритетним напрямкам використання бюджету міста на 2024 рік.

Нагадаємо, колишні посадовці одного з комунальних підприємств Запоріжжя підозрюються у злочині. За даними слідства, вони безпідставно витратили понад 610 тис. грн.