Ми у соцмережах
INFORM.ZP.UA - це інформаційний портал та веб-сайт новин міста Запоріжжя. Кожен день ми розповідаємо головні та свіжі новини політики, економіки, культури, криміналу, подій, спорту Запоріжжя та України. Фото та відеозвіти за сьогодні. Онлайн - актуальні та останні новини Запоріжжя та Запорізької області на день. Інформація та особи Запоріжжя. INFORM.ZP.UA публікує статті запорізьких журналістів, розслідування та чесну аналітику. Ми дуже цінуємо наших читачів і відбираємо та розміщуємо для них найважливішу інформацію про події міста Запоріжжя та області.
----:--
Ми у соцмережах
Головна » Суспільство » “Кроки до допомоги”: у Запоріжжі пройшов квест для громадян (ФОТО)

“Кроки до допомоги”: у Запоріжжі пройшов квест для громадян (ФОТО)

“Кроки до допомоги”: у Запоріжжі пройшов квест для громадян (ФОТО)

Ілюстративне фото

Для запоріжців влаштували квест у межах міжнародної акції “16 днів проти насильства”. Активність мала навчити учасників вирішувати ситуації пов’язані з насильством.

Про це повідомила Запорізька міська рада. 

Учасники шукали 7 QR-кодів, які розташували по вулицях міста. З їх допомогою треба було дізнатись реальну історію Світлани – біженки з Луганської області, яка стала жертвою домашнього насильства. 

Акція проти насильства
Фото: Запорізька міська рада
Акція проти насильства
Фото: Запорізька міська рада

“Активність покликана продемонструвати, що допомога завжди поруч та звертатися за нею – це прості та важливі кроки”, – написала міська рада.

До сьогоднішньої акції долучилась запорізька молодь. В ході події вони дізнались життєву історію та отримали посилання на інформаційні матеріали та сервіси допомоги постраждалим.


Раніше ми писали, що ВПО у Запоріжжі можуть звернутися за первинною медичною допомогою до будь-якої лікарні. Там їм нададуть необхідну допомогу.