Ми у соцмережах
INFORM.ZP.UA - це інформаційний портал та веб-сайт новин міста Запоріжжя. Кожен день ми розповідаємо головні та свіжі новини політики, економіки, культури, криміналу, подій, спорту Запоріжжя та України. Фото та відеозвіти за сьогодні. Онлайн - актуальні та останні новини Запоріжжя та Запорізької області на день. Інформація та особи Запоріжжя. INFORM.ZP.UA публікує статті запорізьких журналістів, розслідування та чесну аналітику. Ми дуже цінуємо наших читачів і відбираємо та розміщуємо для них найважливішу інформацію про події міста Запоріжжя та області.
----:--
Ми у соцмережах
Головна » Суспільство » У Запоріжжі потрібна кров всіх груп: як допомогти

У Запоріжжі потрібна кров всіх груп: як допомогти

У Запоріжжі потрібна кров всіх груп: як допомогти

Ілюстративне фото

У Запоріжжі терміново необхідні донори крові. Станом на 27 листопада по всій Україні стабільною лишається висока необхідність у донорській крові.

Про це повідомили у Міністерстві охорони здоров`я України.

Цього тижня особливо потрібні донори всіх груп крові з негативним резус фактором. При цьому потреби крові динамічні і змінюються щодня залежно від обставин.

Бажаючі стати донорами можуть зареєструватися на ДонорUA, знайти своє місто та планувати донації в особистому кабінеті.

Також здати донорську кров у Запоріжжі можна в обласному центрі за адресою вул. Леоніда Жаботинського, 32. Попередній запис наразі не потрібен: тут чекають всіх бажаючих здати кров з 8.00 до 14.00 з паспортом та ідентифікаційним кодом.