Ми у соцмережах
INFORM.ZP.UA - це інформаційний портал та веб-сайт новин міста Запоріжжя. Кожен день ми розповідаємо головні та свіжі новини політики, економіки, культури, криміналу, подій, спорту Запоріжжя та України. Фото та відеозвіти за сьогодні. Онлайн - актуальні та останні новини Запоріжжя та Запорізької області на день. Інформація та особи Запоріжжя. INFORM.ZP.UA публікує статті запорізьких журналістів, розслідування та чесну аналітику. Ми дуже цінуємо наших читачів і відбираємо та розміщуємо для них найважливішу інформацію про події міста Запоріжжя та області.
----:--
Ми у соцмережах
Головна » Суспільство » Через негоду у Запоріжжі попадали дерева, місцями зникло світло

Через негоду у Запоріжжі попадали дерева, місцями зникло світло

Через негоду у Запоріжжі попадали дерева, місцями зникло світло

Негода у Запоріжжі

Комунальники оперативно реагують на погіршення погодних умов у Запоріжжі.

Про це повідомили у мерії Запоріжжя.

Внаслідок сьогоднішньої негоди у місті попадали дерева та місцями зникло світло. Роботи з ліквідації наслідків негоди почалися вночі і зараз продовжуються.

На цей час зафіксовано вісім випадків падіння дерев. Фахівці «Запоріжремсервісу», міської аварійно-рятувальної служби та «Зеленбуду» вже опрацьовують це питання.

Через негоду у Запоріжжі попадали дерева
Негода у Запоріжжі

Енергетики займаються відновленням електропостачання.

Також з ночі виконується обробка доріг протиожеледними матеріалами та посипка тротуарів і зупинок громадського транспорту. Працюють 43 одиниці техніки КП «ЕЛУАШ» та 94 працівники підприємства.

Як повідомляв Inform.zp.ua, сьогодні на території міста Запоріжжя шквальні пориви вітру. Сильні пориви вітру можуть призвести до падіння дерев та конструкцій.