Ми у соцмережах
INFORM.ZP.UA - це інформаційний портал та веб-сайт новин міста Запоріжжя. Кожен день ми розповідаємо головні та свіжі новини політики, економіки, культури, криміналу, подій, спорту Запоріжжя та України. Фото та відеозвіти за сьогодні. Онлайн - актуальні та останні новини Запоріжжя та Запорізької області на день. Інформація та особи Запоріжжя. INFORM.ZP.UA публікує статті запорізьких журналістів, розслідування та чесну аналітику. Ми дуже цінуємо наших читачів і відбираємо та розміщуємо для них найважливішу інформацію про події міста Запоріжжя та області.
----:--
Ми у соцмережах
Головна » Кримінал » Резонанс » Мер Мелітополя: Росіяни запустили своє телебачення на окупованій території Запорізької області

Мер Мелітополя: Росіяни запустили своє телебачення на окупованій території Запорізької області

Мер Мелітополя: Росіяни запустили своє телебачення на окупованій території Запорізької області

Мер Мелітополя Іван Федоров

На частині захоплених територій Запорізької та Херсонської областей окупанти запустили своє супутникове телебачення.

Про це в ефірі національного телемарафону «Єдині новини» повідомив міський голова Мелітополя Іван Федоров.

«Окупанти запустили своє супутникове телебачення «русский мир» – так воно буде називатись, де буде працювати 39 каналів. Воно працює в деяких районах окупованої території Запорізької області та Херсонської областей, далі вони намагаються встановлювати додаткове обладнання, щоб масовано покрити окуповані області і тимчасово окупований Крим», – відзначив Іван Федоров.

За його словами, таким чином росіяни намагаються показати, що Росія нібито «назавжди» і щоби менше чинився спротив українців.