Ми у соцмережах
INFORM.ZP.UA - це інформаційний портал та веб-сайт новин міста Запоріжжя. Кожен день ми розповідаємо головні та свіжі новини політики, економіки, культури, криміналу, подій, спорту Запоріжжя та України. Фото та відеозвіти за сьогодні. Онлайн - актуальні та останні новини Запоріжжя та Запорізької області на день. Інформація та особи Запоріжжя. INFORM.ZP.UA публікує статті запорізьких журналістів, розслідування та чесну аналітику. Ми дуже цінуємо наших читачів і відбираємо та розміщуємо для них найважливішу інформацію про події міста Запоріжжя та області.
----:--
Ми у соцмережах
Головна » Суспільство » У ставку загинула людина на Запоріжжі

У ставку загинула людина на Запоріжжі

У ставку загинула людина на Запоріжжі

У ставку на Запоріжжі потонув чоловік
Фото ГУ ДСНС

До служби порятунку «101» від чергового поліції надійшло повідомлення про те, що у ставку одного з селищ Вільнянського району Запорізької області потонула людина.

Про це повідомили у Головному управлінні ДСНС України у Запорізькій області.

Як з’ясувалось у ході попереднього розслідування, поліцію викликав місцевий мешканець, який рибалив на ставку та побачив у воді тіло людини. Рятувальники прибули на місце події і вилучили тіло чоловіка з води на берег та передали правоохоронним органам для проведення судмедекспертизи.

Загиблим виявився місцевий мешканець, який три дні тому пішов з дому та не повернувся.

Рятувальники звертають увагу громадян на заборону відвідування ставків, річок та прибережних водойм через воєнні дії, яку ухвалила комісія з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій.