Ми у соцмережах
INFORM.ZP.UA - це інформаційний портал та веб-сайт новин міста Запоріжжя. Кожен день ми розповідаємо головні та свіжі новини політики, економіки, культури, криміналу, подій, спорту Запоріжжя та України. Фото та відеозвіти за сьогодні. Онлайн - актуальні та останні новини Запоріжжя та Запорізької області на день. Інформація та особи Запоріжжя. INFORM.ZP.UA публікує статті запорізьких журналістів, розслідування та чесну аналітику. Ми дуже цінуємо наших читачів і відбираємо та розміщуємо для них найважливішу інформацію про події міста Запоріжжя та області.
----:--
Ми у соцмережах
Головна » Суспільство » На Запоріжжі попрощалися із військовим: Олексій Безпалько з Вільнянська

На Запоріжжі попрощалися із військовим: Олексій Безпалько з Вільнянська

На Запоріжжі попрощалися із військовим: Олексій Безпалько з Вільнянська

Загинув Олексій Безпалько

24 листопада у Вільнянську попрощалися з військовослужбовцем. Олексій Безпалько загинув 14 листопада 2023 року під час виконання бойового завдання.

Про це повідомили у Вільнянській міській раді. 

Олексій народився 20 липня 1974 року у Луганську, де провів все своє дитинство. Юність та навчання вже пройшли у Вільнянську Запорізької області. 

Олексій Безпалько
Олексій Безпалько. Фото: Вільнянська міська рада

Після закінчення школи, вступив до Запорізького металургійного коледжу. Працював на підприємствах: “Запоріжсталь” та “Стальмонтаж”.

17 вересня 2022 року Олексій пішов на фронт захищати Україну. Там він був командиром середніх танків. Мав військове звання – головний сержант стрілецького батальйону.

Олексій Безпалько загинув 14 листопада 2023 року під час виконання бойового завдання поблизу населеного пункту Хромове Донецької області. Під час обстрілу військової частини, отримав численні осколкові поранення, несумісні з життям.

Олексій Безпалько
Фото: Вільнянська міська рада

Близькі згадують його, як життєрадісну людину, яка будувала плани на майбутнє.

“Був гарним фахівцем у своїй справі. Він завжди допомагав, був веселий”, – розповідає його товариш Дмитро Романюк “Суспільному“.