Ми у соцмережах
INFORM.ZP.UA - це інформаційний портал та веб-сайт новин міста Запоріжжя. Кожен день ми розповідаємо головні та свіжі новини політики, економіки, культури, криміналу, подій, спорту Запоріжжя та України. Фото та відеозвіти за сьогодні. Онлайн - актуальні та останні новини Запоріжжя та Запорізької області на день. Інформація та особи Запоріжжя. INFORM.ZP.UA публікує статті запорізьких журналістів, розслідування та чесну аналітику. Ми дуже цінуємо наших читачів і відбираємо та розміщуємо для них найважливішу інформацію про події міста Запоріжжя та області.
----:--
Ми у соцмережах
Головна » Суспільство » Багатоповерхівку в Запоріжжі відремонтували на 60 відсотків: яка ситуація в інших будинках (ФОТО)

Багатоповерхівку в Запоріжжі відремонтували на 60 відсотків: яка ситуація в інших будинках (ФОТО)

Багатоповерхівку в Запоріжжі відремонтували на 60 відсотків: яка ситуація в інших будинках (ФОТО)

Фото: Запорізька міська рада

Роботи на Соборному, 151 виконано вже на 60 відсотків. Відновлення триває ще в трьох будинках.

Про це повідомили у Запорізькій міській раді з посиланням на в.о міського голови Анатолія Куртєва.

За словами міської ради, зруйновані під’їзди майже відновлені, провели роботи у вцілілій частині та з благоустрою території. Зроблено майже всю покрівлю. Також відбувається будівництво сховища.

Відновлення будинків Соборний, 151
Фото: Запорізька міська рада

“Під’їзди відремонтовано на 80%. У квартирах, до яких є доступ і мешканці яких згодилися міняти вікна, встановлено склопакети”, – розповідає Анатолій Куртєв.

Відновлення будинків Соборний, 151
Фото: Запорізька міськарада

Наступного тижня у відновленій частині проводитимуть внутрішні роботи: поклейку шпалер, укладання плитки, монтаж натяжних стель.

Ситуація ще у трьох будинків:

Кияшка, 22. Завершено прокладання електромереж у квартирах, тепер їх прокладають у під’їздах. У 1-му під’їзді виконано штукатурення. Встановлено майже всі вікна.

Сталеварів, 16. У відновленому під’їзді завершено монолітну частину, триває встановлення стін з газобетонних блоків на 1-му та 2-му поверхах.

Зестафонська, 10. У квартирах поклеєно 80% шпалер та укладено 90% плитки. Триває монтаж натяжних стель та встановлення квартирних дверей.


Як ми писали раніше, у Запоріжжі подали більше 500 заявок на отримання державної компенсації по програмі єВідновлення. Нещодавно погодили ще 17 заявок.