Ми у соцмережах
INFORM.ZP.UA - це інформаційний портал та веб-сайт новин міста Запоріжжя. Кожен день ми розповідаємо головні та свіжі новини політики, економіки, культури, криміналу, подій, спорту Запоріжжя та України. Фото та відеозвіти за сьогодні. Онлайн - актуальні та останні новини Запоріжжя та Запорізької області на день. Інформація та особи Запоріжжя. INFORM.ZP.UA публікує статті запорізьких журналістів, розслідування та чесну аналітику. Ми дуже цінуємо наших читачів і відбираємо та розміщуємо для них найважливішу інформацію про події міста Запоріжжя та області.
----:--
Ми у соцмережах
Головна » Кримінал » Резонанс » СБУ викрила мешканку Запоріжжя, яка героїзувала військових РФ

СБУ викрила мешканку Запоріжжя, яка героїзувала військових РФ

СБУ викрила мешканку Запоріжжя, яка героїзувала військових РФ

СБУ

Служба безпеки України викрила на антиукраїнській діяльності мешканку Запоріжжя, яка виправдовувала воєнні злочини російських військових та підтримувала окупацію українських територій.

Про це повідомили у Запорізькій обласній військовій адміністрації.

Зловмисницею виявилась покоївка одного із соціальних закладів міста. З початком російської агресії прихильниця «політики Путіна» активізувала свою діяльність. На власній сторінці, в одній із заборонених соціальних мереж, вона виправдовувала повномасштабне вторгнення в Україну військ РФ.

У своїх репостах та публікаціях,  жінка схвалювала проведення так званої «спецоперації» в Україні, підтримувала російських військових. Вона також дискредитувала органи влади і ЗСУ та закликала своїх земляків допомагати військам «визволителів» аби підняти «русский флаг в Киеве».

Під час огляду комп’ютерної техніки пропагандистки правоохоронці виявили матеріали, які містять докази її протиправної діяльності.

Слідчі СБУ повідомили їй про підозру за ч. 2, ч. 3 ст. 436-2 (виправдовування, визнання правомірною, заперечення збройної агресії російської федерації проти України) Кримінального кодексу України.