Ми у соцмережах
INFORM.ZP.UA - це інформаційний портал та веб-сайт новин міста Запоріжжя. Кожен день ми розповідаємо головні та свіжі новини політики, економіки, культури, криміналу, подій, спорту Запоріжжя та України. Фото та відеозвіти за сьогодні. Онлайн - актуальні та останні новини Запоріжжя та Запорізької області на день. Інформація та особи Запоріжжя. INFORM.ZP.UA публікує статті запорізьких журналістів, розслідування та чесну аналітику. Ми дуже цінуємо наших читачів і відбираємо та розміщуємо для них найважливішу інформацію про події міста Запоріжжя та області.
----:--
Ми у соцмережах
Головна » Суспільство » Освіта » Запорізькі студенти можуть отримати дозвіл на виїзд за кордон

Запорізькі студенти можуть отримати дозвіл на виїзд за кордон

Запорізькі студенти можуть отримати дозвіл на виїзд за кордон

Стипендии для студентов

Українським студентам можуть дозволити виїздити за кордон на один навчальний семестр в рамках академічної мобільності студентам. Але за умови, якщо ті не підлягають мобілізації через свій вік.

Про це заявив заступник міністра освіти Михайло Винницький в ефірі інформаційного телемарафону.

МОН зараз розглядає певний механізм, щоб дозволити виїздити на один навчальний семестр для навчання в одному з європейських університетів.

Зараз існує багато можливостей від закордонних університетів-партнерів, які зацікавлені в навчанні українських студентів. Найближчим часом можна буде говорити про деякі зміни до постанов Кабінету міністрів і наказів Міністерства освіти.

Як писав раніше Inform.zp.ua, під час воєнного стану право перетинати державний кордон можуть батьки, які самостійно виховують дітей. На держкордоні таким чоловікам треба надати документи, що підтверджують їхній статус.