Ми у соцмережах
INFORM.ZP.UA - це інформаційний портал та веб-сайт новин міста Запоріжжя. Кожен день ми розповідаємо головні та свіжі новини політики, економіки, культури, криміналу, подій, спорту Запоріжжя та України. Фото та відеозвіти за сьогодні. Онлайн - актуальні та останні новини Запоріжжя та Запорізької області на день. Інформація та особи Запоріжжя. INFORM.ZP.UA публікує статті запорізьких журналістів, розслідування та чесну аналітику. Ми дуже цінуємо наших читачів і відбираємо та розміщуємо для них найважливішу інформацію про події міста Запоріжжя та області.
----:--
Ми у соцмережах
Головна » Суспільство » Коли в Запоріжжі випаде сніг: прогноз погоди на 10 днів

Коли в Запоріжжі випаде сніг: прогноз погоди на 10 днів

Коли в Запоріжжі випаде сніг: прогноз погоди на 10 днів

Ілюстративне фото

В Запоріжжі очікується сніг на наступному тижні. Також синоптики прогнозують “мінусову” температуру.

За даними Sinoptik.ua, перший сніг з дощем в Запоріжжі прогнозуть в понеділок, 20 листопада. На наступний день очікуються перші морози, температура протримається на рівні 3 градусів морозу.

19 листопада у Запоріжжі сонце буде рідко з’являтися з-за хмар. Протягом усього дня продовжуватиме йти дрібний дощ. Після обіду він може посилитися.

20 листопада з ранку до самого вечора у Запоріжжі небо буде вкрите хмарами. Вночі йтиме дощ зі снігом, який до ранку повинен послабшати, а до середини дня і зовсім закінчитися.

21 листопада у Запоріжжі досвітні хмари вранці розсіються, а вдень знову зберуться, щоб ввечері звільнити небо від своєї пристуності вже повністю. Без опадів.

22 листопада у Запоріжжі сонце в цей день буде рідко з’являтися з-за хмар. До полудня опадів не очікується. У другій половині дня можливий дрібний сніг, який до вечора повинен закінчитися.

23 листопада весь день у Запоріжжі буде хмарним. Без опадів.

24 листопада з ранку до самого вечора у Запоріжжі небо буде вкрите хмарами. Ранок і день пройдуть без опадів. Увечері можливий дрібний дощ.
 
25 та 26 листопада хмарна погода протримається у Запоріжжі увесь день. Без опадів.
 
27 листопада весь день у Запоріжжі буде хмарним. Без опадів.
 
28 листопада хмарна погода протримається у Запоріжжі увесь день. Без опадів.