Ми у соцмережах
INFORM.ZP.UA - це інформаційний портал та веб-сайт новин міста Запоріжжя. Кожен день ми розповідаємо головні та свіжі новини політики, економіки, культури, криміналу, подій, спорту Запоріжжя та України. Фото та відеозвіти за сьогодні. Онлайн - актуальні та останні новини Запоріжжя та Запорізької області на день. Інформація та особи Запоріжжя. INFORM.ZP.UA публікує статті запорізьких журналістів, розслідування та чесну аналітику. Ми дуже цінуємо наших читачів і відбираємо та розміщуємо для них найважливішу інформацію про події міста Запоріжжя та області.
----:--
Ми у соцмережах
Головна » Суспільство » ЖКГ » У Запорізькій області в 63 населених пунктах немає світла: причина

У Запорізькій області в 63 населених пунктах немає світла: причина

У Запорізькій області в 63 населених пунктах немає світла: причина

Ілюстративне фото

Вчора на Запоріжжі, через падіння дрона, було відключено повітряну лінію електропередач. Наразі в області без світла залишаються 63 населених пункти.

Про це повідомляє Міністерство енергетики України.

“Через падіння дрона було відключено повітряну ЛЕП, споживачі не знеструмлювалися. Загалом в області через обстріли без світла залишаються 63 населених пункти”, – йдеться у повідомленні.

Також 17 листопада Запоріжжяобленерго писало, що через обстріли нових руйнувань зазнали електромережі Оріхівщини. Без світла залишились 11 місцевих родин в одному з прифронтових населених пунктів. 

“Аварійно-відновлювальні роботи розпочнуться, щойно це дозволить безпекова ситуація”, – написало Запоріжжяобленерго.

Раніше ми писали, що вчора в Запоріжжі, внаслідок дронових атак, руйнувань зазнали підприємство та гуртожиток вишу. Прокуратура почала досудове розслідування.