Ми у соцмережах
INFORM.ZP.UA - це інформаційний портал та веб-сайт новин міста Запоріжжя. Кожен день ми розповідаємо головні та свіжі новини політики, економіки, культури, криміналу, подій, спорту Запоріжжя та України. Фото та відеозвіти за сьогодні. Онлайн - актуальні та останні новини Запоріжжя та Запорізької області на день. Інформація та особи Запоріжжя. INFORM.ZP.UA публікує статті запорізьких журналістів, розслідування та чесну аналітику. Ми дуже цінуємо наших читачів і відбираємо та розміщуємо для них найважливішу інформацію про події міста Запоріжжя та області.
----:--
Ми у соцмережах
Головна » Кримінал » Резонанс » Окупанти атакували Запоріжжя безпілотниками: наслідки обстрілу

Окупанти атакували Запоріжжя безпілотниками: наслідки обстрілу

Окупанти атакували Запоріжжя безпілотниками: наслідки обстрілу

Ілюстративне фото

Ввечері 17 листопада, з 20:10 по 21:42, окупаційні війська випустили по Запоріжжю 8 безпілотників. ЗСУ вдалось знищити 4 дрони. Внаслідок атаки постраждала інфраструктура.

Про це повідомив керівник ЗОВА Юрій Малашко. 

Внаслідок атаки зайнялась пожежа на об’єктах інфраструктури. Інформація про постраждалих не надходила.

За минулу добу військовослужбовці РФ завдали 155 ударів по 25 населених пунктах Запорізькій області. Зафіксовано 124 артобстрілів, 21 БПЛА-атаку, 9 РСЗВ-обстрілів та авіаційний удар.

Окупанти обстріляли цивільну інфраструктуру у районі Запоріжжя, Гуляйполя, Оріхова та ще 22 населених пунктів.

Надійшло 23 повідомлення про руйнування будинків (квартир) громадян та об’єктів інфраструктури в результаті російських атак.

Нагадаємо, що 16 листопада російські військові завдали 118 ударів по Запорізькій області. Військовослужбовці РФ вели вогонь по 21 населеному пункту.