Ми у соцмережах
INFORM.ZP.UA - це інформаційний портал та веб-сайт новин міста Запоріжжя. Кожен день ми розповідаємо головні та свіжі новини політики, економіки, культури, криміналу, подій, спорту Запоріжжя та України. Фото та відеозвіти за сьогодні. Онлайн - актуальні та останні новини Запоріжжя та Запорізької області на день. Інформація та особи Запоріжжя. INFORM.ZP.UA публікує статті запорізьких журналістів, розслідування та чесну аналітику. Ми дуже цінуємо наших читачів і відбираємо та розміщуємо для них найважливішу інформацію про події міста Запоріжжя та області.
----:--
Ми у соцмережах
Головна » Суспільство » У Запорізькій області простилися з загиблими рятувальниками

У Запорізькій області простилися з загиблими рятувальниками

У Запорізькій області простилися з загиблими рятувальниками

У Запорізькій області простилися з загиблими рятувальниками

Запоріжці провели в останню путь загиблих під час ворожого удару 15 листопада бійців ДСНС.

Про це повідомили у Запорізькій обласній військовій адміністрації.

«Сьогодні простився з рятувальниками, що залишилися назавжди вірними своїй справі – врятувати, запобігти, допомогти. Вірними своєму обов’язку. Рідній Україні. Молоді, енергійні, сміливі та відважні воїни без зброї назавжди у нашому серці. Неймовірна біль втрати. Важко усвідомлювати, що війна забирає найкращих», – відзначив голова ЗОВА Юрій Малашко.

Віталію Накарякову був 31 рік. Його колезі та побратиму Сергію Дорогокуплі – 34. Російські військові, завідомо знаючи, що на місці працюють рятувальники, повторно обстріляли населений пункт Запорізького району.

Нагадаємо, 15 листопада з 09:50 до 10:18 російські війська нанесли три ракетних удари по цивільній інфраструктурі одного з населених пунктів Запорізького району.

Від обстрілів загинули два рятувальники ДСНС. Віталій Накаряков та Сергій Дорогокупля працювали на місці влучання.