Ми у соцмережах
INFORM.ZP.UA - це інформаційний портал та веб-сайт новин міста Запоріжжя. Кожен день ми розповідаємо головні та свіжі новини політики, економіки, культури, криміналу, подій, спорту Запоріжжя та України. Фото та відеозвіти за сьогодні. Онлайн - актуальні та останні новини Запоріжжя та Запорізької області на день. Інформація та особи Запоріжжя. INFORM.ZP.UA публікує статті запорізьких журналістів, розслідування та чесну аналітику. Ми дуже цінуємо наших читачів і відбираємо та розміщуємо для них найважливішу інформацію про події міста Запоріжжя та області.
----:--
Ми у соцмережах
Головна » Суспільство » Фінансова допомога для запоріжців, які постраждали від війни: як отримати гроші

Фінансова допомога для запоріжців, які постраждали від війни: як отримати гроші

Фінансова допомога для запоріжців, які постраждали від війни: як отримати гроші

Ілюстративне фото

Українці, які постраждали внаслідок війни: можуть отримати грошову допомогу від Естонської ради у справах біженців. Понад 10 тис. грн отримають громадяни із шести областей, у тому числі – Запорізької області.

Про це йдеться на сайті організації.

Гроші надають на основі оцінки домогосподарства на предмет відповідності соціально-економічним критеріям та вразливості.

Підтримку отримають громадяни Запорізької, Донецької, Луганської, Харківської, Херсонської та Миколаївської областей.

«У зв’язку з великою кількістю звернень, інформуємо, що повторно подати заяву на отримання багатоцільової грошової допомоги Ви можете за шість місяців після отримання попередньої виплати», — зазначено на сайті.

Організація надає виплати на три місяці у розмірі 3,6 тис. гривень на одну особу. Кошти надсилають на банківські рахунки, які вказують заявники.

Крім того, мешканцям сіл за іншою програмою надають 17,5 тис. грн на опалення.

«Протягом цього зимового сезону наша організація надає фінансову допомогу на опалення домогосподарствам, які проживають у сільській та приміській місцевості, які мають труднощі з покриттям своїх потреб в опаленні взимку», — зазначають в організації.

Реєстрація звернення про надання допомоги здійснюється через гарячу лінію:

0−939−447−568;

0−738−361−238;

0−738−109−344.

Телефонувати можна з понеділка по середу з 09:00 до 12:00. Якщо ваше звернення погодять, то можна переходити до заповнення заявки. Фахівці переглянуть надану інформацію і потім перерахують кошти на банківський рахунок, який вказаний у заяві.