Ми у соцмережах
INFORM.ZP.UA - це інформаційний портал та веб-сайт новин міста Запоріжжя. Кожен день ми розповідаємо головні та свіжі новини політики, економіки, культури, криміналу, подій, спорту Запоріжжя та України. Фото та відеозвіти за сьогодні. Онлайн - актуальні та останні новини Запоріжжя та Запорізької області на день. Інформація та особи Запоріжжя. INFORM.ZP.UA публікує статті запорізьких журналістів, розслідування та чесну аналітику. Ми дуже цінуємо наших читачів і відбираємо та розміщуємо для них найважливішу інформацію про події міста Запоріжжя та області.
----:--
Ми у соцмережах
Головна » Кримінал » Резонанс » Російські військові нарощують кількість обстрілів по Запорізькій області (ВІДЕО)

Російські військові нарощують кількість обстрілів по Запорізькій області (ВІДЕО)

Російські військові нарощують кількість обстрілів по Запорізькій області (ВІДЕО)

Обстріл Запорізької області

Російські військові нарощують кількість обстрілів та застосовують більш точне озброєння у Запорізькій області.

Про це в етері “Ми – Україна” розповів очільник ЗОВА Юрій Малашко.

У Запорізькій області продовжують укріплювати об’єкти критичної інфраструктури, аби мінімізувати наслідки можливих влучань. 

На тимчасово окупованих територіях Запорізької області загарбники примушують чоловіків  призовного віку ставати на військовий облік, паспортизують українців та “націоналізують” їхнє майно. 

Триває відновлення 4 пошкоджених будинків. Завдяки спільним зусиллям обласної влади, органів місцевого самоврядування та закордонних донорів плануємо завершити роботи вже до кінця цього року.

«Повітряні тривоги в регіоні тривають в середньому по 10-14 годин на добу, тому наголошую на важливості дотримання правил безпеки!”», – наголосив Юрій Малашко.