Ми у соцмережах
INFORM.ZP.UA - це інформаційний портал та веб-сайт новин міста Запоріжжя. Кожен день ми розповідаємо головні та свіжі новини політики, економіки, культури, криміналу, подій, спорту Запоріжжя та України. Фото та відеозвіти за сьогодні. Онлайн - актуальні та останні новини Запоріжжя та Запорізької області на день. Інформація та особи Запоріжжя. INFORM.ZP.UA публікує статті запорізьких журналістів, розслідування та чесну аналітику. Ми дуже цінуємо наших читачів і відбираємо та розміщуємо для них найважливішу інформацію про події міста Запоріжжя та області.
----:--
Ми у соцмережах
Головна » Афіша » Що показують в кінотеатрах Запоріжжя: кіноафіша 16 листопада

Що показують в кінотеатрах Запоріжжя: кіноафіша 16 листопада

Що показують в кінотеатрах Запоріжжя: кіноафіша 16 листопада

Ілюстративне фото

У Запоріжжі продовжують працювати кінотеатри та показувати новинки світового кіно. Розповідаємо, які кінотеатри відкриті для глядачів і що там показують.

Кінотеатр “Байда”

На сьогодні в прокаті доступні п’ять фільмів: “Голодні ігри: Балада про співочих пташок і змій”, “Марвели”, “П’ять ночей у Фредді”, “Тролі: Знову разом”, “Перший код”. 

Кіноафіша

Кінотеатр ім. Маяковського

У прокаті доступні три прем’єри: “Голодні ігри: Балада про співочих пташок і змій”, “Марвели” і “Тролі: Знову разом”.

Кіноафіша

Кінотеатр “КіноМакс”

Для запоріжців у прокаті доступні п’ять фільмів: “Голодні ігри: Балада про співочих пташок і змій”, “Марвели”, “П’ять ночей у Фредді”, “Тролі: Знову разом” та “Вартові джунглів 2. Навколо світу”.

Кіноафіша

Кінотеатр “Космос”

Запоріжці можуть переглянути в кінотеатрі п’ять фільмів: “Голодні ігри: Балада про співочих пташок і змій”, “Марвели”, “П’ять ночей у Фредді”, “Перший код” і “Генделик”. Також відбувається показ трьох мультфільмів:  “Тролі: Знову разом”, “Вартові джунглів 2. Навколо світу” і “Аркі у країні монстрів”.

Кіноафіша

Кіноафіша

“Blockbuster cinema”

У цьому кінотеатрі глядачі можуть обрати з-поміж шести фільмів та мультфільмів: “Голодні ігри: Балада про співочих пташок і змій”, “Марвели”, “П’ять ночей у Фредді”, “Тролі: Знову разом”, “Вартові джунглів 2. Навколо світу” та “Аркі у країні монстрів”.

Кіноафіша