Ми у соцмережах
INFORM.ZP.UA - це інформаційний портал та веб-сайт новин міста Запоріжжя. Кожен день ми розповідаємо головні та свіжі новини політики, економіки, культури, криміналу, подій, спорту Запоріжжя та України. Фото та відеозвіти за сьогодні. Онлайн - актуальні та останні новини Запоріжжя та Запорізької області на день. Інформація та особи Запоріжжя. INFORM.ZP.UA публікує статті запорізьких журналістів, розслідування та чесну аналітику. Ми дуже цінуємо наших читачів і відбираємо та розміщуємо для них найважливішу інформацію про події міста Запоріжжя та області.
----:--
Ми у соцмережах
Головна » Суспільство » Транспорт » Сьогодні в Запоріжжі почав працювати потяг з жіночим купе

Сьогодні в Запоріжжі почав працювати потяг з жіночим купе

Сьогодні в Запоріжжі почав працювати потяг з жіночим купе

Фото: Укрзалізниця

Від сьогодні в Запоріжжі курсує потяг з жіночим купе. Потяг №3/4 Запоріжжя-Ужгород тепер надає нові послуги. 

Про це повідомила Укрзалізниця. 

“Як і обіцяли, відсьогодні вже 8 поїздів Укрзалізниці виходять в рейси з жіночими купе”, – пише компанія. 

Одним з таких потягів став, №3/4 Запоріжжя-Ужгород. Укрзалізниця пише, що пасажирки жіночих купе задволені сервісом Укрзалізниці на 83%. Найвищою є середня зайнятість жіночих купе – понад 80% на сьогодні.

Нагадаємо, раніше голова правління АТ “Укрзалізниця” Євген Лященко говорив: “Наш пілотний проєкт із жіночими купе продемонстрував, що ця послуга зараз потрібна та актуальна. У середньому такі купе заповнюються на 93%. За 4 місяці ми реалізували вже 25 тис. квитків. Тому, як і обіцяли, збільшуємо кількість поїздів, де буде доступна ця послуга. Обирали «довгі» рейси, де подорожує багато жінок із дітьми, а також підключили до проєкту нові напрямки: Одесу, Запоріжжя, Івано-Франківськ, Рахів”.

Місця відповідно маркуватимуться в застосунку, а посадка до таких купе буде відкрита тільки жінкам та дітям до 5 років включно.

Раніше Inform.zp.ua писав, що вартість проїзду в жіночих купе не відрізняється від стандартної у вагонах аналогічного класу того ж поїзда.