Ми у соцмережах
INFORM.ZP.UA - це інформаційний портал та веб-сайт новин міста Запоріжжя. Кожен день ми розповідаємо головні та свіжі новини політики, економіки, культури, криміналу, подій, спорту Запоріжжя та України. Фото та відеозвіти за сьогодні. Онлайн - актуальні та останні новини Запоріжжя та Запорізької області на день. Інформація та особи Запоріжжя. INFORM.ZP.UA публікує статті запорізьких журналістів, розслідування та чесну аналітику. Ми дуже цінуємо наших читачів і відбираємо та розміщуємо для них найважливішу інформацію про події міста Запоріжжя та області.
----:--
Ми у соцмережах
Головна » Суспільство » ЖКГ » Коли в Запоріжжі включали опалення: статистика по роках

Коли в Запоріжжі включали опалення: статистика по роках

Коли в Запоріжжі включали опалення: статистика по роках

Ілюстраційне фото

У Запоріжжі, як і по всій Україні, починають опалювальний сезон, коли настають холоди. Цього року в місті запускають опалення пізніше, ніж зазвичай.

Опалення в будинки запорожців пускають, коли протягом трьох днів поспіль температура повітря не перевищує +8 градусів. Враховуючи прогноз погоди, цього року в Запоріжжі Тепла осінь тривала довго, тому і запуск опалювального сезону стався пізніше.

Згадуючи минулі роки, в 2023-му році опалення дали найпізніше – 15 листопада.

З сьогоднішнього дня по 21 листопада запустять котельні і почнуть подачу споживачам теплоносія. Контакт-центр “15-80” почне приймати заявки споживачів щодо опалення з 22 листопада.

У 2022-му опалення в Запоріжжі включили 2 листопада.

У 2021 – му опалювальний сезон розпочався 25 жовтня – спершу підключили об’єкти соціальної інфраструктури. У житлових будинках опалення з’явилося з 3 листопада.

У 2020-му році опалювальний сезон в першу чергу почався в медичних установах, дитячих садах. В інші будинки в Запоріжжі опалення подали з 2 листопада.

У 2019-му році старт опалювального сезону припадав на 28 жовтня.

Як писав раніше Inform.zp.ua, абонентська плата за опалення в Запоріжжі подорожчала до 24 грн з 2022 року. Вона нараховується за розподіл послуги в межах одного будинку.