Ми у соцмережах
INFORM.ZP.UA - це інформаційний портал та веб-сайт новин міста Запоріжжя. Кожен день ми розповідаємо головні та свіжі новини політики, економіки, культури, криміналу, подій, спорту Запоріжжя та України. Фото та відеозвіти за сьогодні. Онлайн - актуальні та останні новини Запоріжжя та Запорізької області на день. Інформація та особи Запоріжжя. INFORM.ZP.UA публікує статті запорізьких журналістів, розслідування та чесну аналітику. Ми дуже цінуємо наших читачів і відбираємо та розміщуємо для них найважливішу інформацію про події міста Запоріжжя та області.
----:--
Ми у соцмережах
Головна » Події » Екологія » У Запоріжжі виявили підприємтсво, яке труїло містян (ФОТО)

У Запоріжжі виявили підприємтсво, яке труїло містян (ФОТО)

У Запоріжжі виявили підприємтсво, яке труїло містян (ФОТО)

Фото: Анатолій Куртєв

У Заводському районі міста виявили підприємство, яке забруднювало повітря. Обладнання не відповідало нормам та звідти йшов їдкий дим.

Про це повідомив в.о міського голови Анатолій Куртєв.

“Черговий забруднювач повітря, на якого поскаржилися містяни, веде свій недобізнес на вулиці Доківській у Заводському районі”, – написав чиновник.

На місце виїхала мобільна група у складі правоохоронців та представників міської ради. На цьому підприємстві вони виявили печі без газоочисного обладнання, з яких йшов сірий їдкий дим. Поруч знаходилися шини, відходи гуми та відходи після спалювання.

Правоохоронці зафіксували порушення природоохоронного законодавства. 

Як ми писали раніше, від початку повномасштабної війни збитки за забруднення атмосферного повітря в Запорізькій області перевищили 125 млн грн.