Ми у соцмережах
INFORM.ZP.UA - це інформаційний портал та веб-сайт новин міста Запоріжжя. Кожен день ми розповідаємо головні та свіжі новини політики, економіки, культури, криміналу, подій, спорту Запоріжжя та України. Фото та відеозвіти за сьогодні. Онлайн - актуальні та останні новини Запоріжжя та Запорізької області на день. Інформація та особи Запоріжжя. INFORM.ZP.UA публікує статті запорізьких журналістів, розслідування та чесну аналітику. Ми дуже цінуємо наших читачів і відбираємо та розміщуємо для них найважливішу інформацію про події міста Запоріжжя та області.
----:--
Ми у соцмережах
Головна » Кримінал » Підмінив телефон пенсіонерки, а також заволодів іншими мобільними: до 8 років за гратами засуджено жителя Запоріжжя

Підмінив телефон пенсіонерки, а також заволодів іншими мобільними: до 8 років за гратами засуджено жителя Запоріжжя

Підмінив телефон пенсіонерки, а також заволодів іншими мобільними: до 8 років за гратами засуджено жителя Запоріжжя

Засуджено мешканця Запоріжжя за крадіжку

Місцевого мешканця Запоріжжя визнано винним у грабежі, шахрайстві та крадіжці, які він вчинив в умовах воєнного стану. Його засуджено до 8 років позбавлення волі.

Про це повідомили у Запорізькій обласній прокуратурі.

Прокурорами під час судового розгляду доведено, що у грудні 2022 року 33-річний раніше судимий житель Запоріжжя шахрайським шляхом заволодів мобільним телефоном літньої жінки. 

Побачивши на вулиці пенсіонерку, яка не могла дати ради своєму мобільному телефону, аферист запропонував їй свою допомогу. Надалі скориставшись неуважністю та віком жінки, підмінив її телефон на інший, який напередодні викрав у свого знайомого. 

Декілька днями пізніше чоловік заволодів ще одним мобільним телефоном, вирвавши його з рук місцевого мешканця, який зранку повертався з роботи додому.

Гаджети збував на одному з ринків Запоріжжя.

Громадянин заперечував свою вину та причетність до інкримінованих злочинів. Проте суд підтримав позицію прокурора, який спростував усі доводи обвинуваченого, та призначив реальне покарання.