Ми у соцмережах
INFORM.ZP.UA - це інформаційний портал та веб-сайт новин міста Запоріжжя. Кожен день ми розповідаємо головні та свіжі новини політики, економіки, культури, криміналу, подій, спорту Запоріжжя та України. Фото та відеозвіти за сьогодні. Онлайн - актуальні та останні новини Запоріжжя та Запорізької області на день. Інформація та особи Запоріжжя. INFORM.ZP.UA публікує статті запорізьких журналістів, розслідування та чесну аналітику. Ми дуже цінуємо наших читачів і відбираємо та розміщуємо для них найважливішу інформацію про події міста Запоріжжя та області.
----:--
Ми у соцмережах
Головна » Суспільство » Стало відомо, коли у Запоріжжі планують вмикати опалення

Стало відомо, коли у Запоріжжі планують вмикати опалення

Стало відомо, коли у Запоріжжі планують вмикати опалення

Опалювальний сезон

У Запоріжжі на 100% готові до початку опалювального сезону, але температура на вулиці для цього поки що недостатньо низька.

Коли планують вмикати опалення у Запоріжжі, повідомив секретар Запорізької міськради Анатолій Куртєв, передає zprz.city.

“Теплоносій вже в системі, чекаємо, коли вже буде зниження температури. Відповідно до цього, поетапно розпочнеться підключення опалення. 13-го листопада планують знімати пломби на газових постачаннях, і десь в цих числах почнемо опалювальний сезон. Але якщо погода буде теплою, то, відповідно, опалення включимо пізніше”, – зазначив секретар Запорізької міськради Анатолій Куртєв.

Зазначимо, що опалення в Запоріжжі вмикають, коли середньодобова температура протягом трьох днів поспіль тримається на показниках нижче 8 градусів тепла. Якщо вірити прогнозу погоди, така температура очікується ближче до кінця наступного тижня.