Ми у соцмережах
INFORM.ZP.UA - це інформаційний портал та веб-сайт новин міста Запоріжжя. Кожен день ми розповідаємо головні та свіжі новини політики, економіки, культури, криміналу, подій, спорту Запоріжжя та України. Фото та відеозвіти за сьогодні. Онлайн - актуальні та останні новини Запоріжжя та Запорізької області на день. Інформація та особи Запоріжжя. INFORM.ZP.UA публікує статті запорізьких журналістів, розслідування та чесну аналітику. Ми дуже цінуємо наших читачів і відбираємо та розміщуємо для них найважливішу інформацію про події міста Запоріжжя та області.
----:--
Ми у соцмережах
Головна » Кримінал » У Запоріжжі поліцейські вилучили з незаконного обігу вогнепальну зброю та боєприпаси

У Запоріжжі поліцейські вилучили з незаконного обігу вогнепальну зброю та боєприпаси

У Запоріжжі поліцейські вилучили з незаконного обігу вогнепальну зброю та боєприпаси

Поліцейські вилучили незаконну зброю

Пістолети, гвинтівку, чотири гранати та понад 720 набоїв різного калібру зберігали у власних оселях троє мешканців Запоріжжя, 48, 38 та 25 років. Факт злочину задокументували оперативники та слідчі запорізької поліції. Триває досудове розслідування.

Про це повідомили у Головному управлінні Національної поліції у Запорізькій області.

З метою перевірки отриманої оперативної інформації правоохоронці провели три обшуки за місцями мешкання фігурантів.

У результаті заходів були виявлені та вилучені пістолет-кулемет; пістолет Макарова з ознаками переробки з глушником; револьвер з ознаками переробки; гвинтівка; три гранати РГН із запалами; граната М67; понад 720 набоїв калібрів 5,45 мм, 7,62 мм та 9 мм; 10 магазинів до різної зброї.

Усе вилучене направлено до Запорізького науково-дослідного експертно-криміналістичного центру МВС України для проведення експертизи.

Наразі правоохоронці встановлюють мету зберігання вогнепальної зброї та боєприпасів, а також шляхи їх надходження.

За фактом злочину, передбаченого ч. 1 ст. 263 (незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами) Кримінального кодексу України, відкрито кримінальне провадження. Досудове розслідування триває.