Ми у соцмережах
INFORM.ZP.UA - це інформаційний портал та веб-сайт новин міста Запоріжжя. Кожен день ми розповідаємо головні та свіжі новини політики, економіки, культури, криміналу, подій, спорту Запоріжжя та України. Фото та відеозвіти за сьогодні. Онлайн - актуальні та останні новини Запоріжжя та Запорізької області на день. Інформація та особи Запоріжжя. INFORM.ZP.UA публікує статті запорізьких журналістів, розслідування та чесну аналітику. Ми дуже цінуємо наших читачів і відбираємо та розміщуємо для них найважливішу інформацію про події міста Запоріжжя та області.
----:--
Ми у соцмережах
Головна » Афіша » Запорізький цирк виступить з новою виставою «We are united – Ми разом!»

Запорізький цирк виступить з новою виставою «We are united – Ми разом!»

Запорізький цирк виступить з новою виставою «We are united – Ми разом!»

Цирк у Запоріжжі

У запорізькому цирку з 11 листопада стартує нова програма “We are united – Ми разом!”.

Як повідомили у цирку, 11, 12, 18, 19, 25, 26 листопада та 2, 3 грудня 2023 року у Запорізькому державному цирку відбудеться вистава “We are united – Ми разом!”.

 «Вперше ви побачите циркову виставу у форматі вистави. Програма “We are united – Ми разом!” створена на підтримку миру у всьому світі. Балетні композиції, яскраві номери, виступи акробатів та повітряних гімнастів – це лише невелика частина того, що чекає на вас у нашій виставі. Та й який би це був цирк, якби в ньому не було смішного та талановитого клоуна?», – розповіли у цирку.

 Запоріжців попереджають, що доступно 50% від загальної кількості місць залу для глядачів. У будівлі цирку є укриття.

Нова вистава у цирку з 11 листопада
Нова вистава у цирку з 11 листопада