Ми у соцмережах
INFORM.ZP.UA - це інформаційний портал та веб-сайт новин міста Запоріжжя. Кожен день ми розповідаємо головні та свіжі новини політики, економіки, культури, криміналу, подій, спорту Запоріжжя та України. Фото та відеозвіти за сьогодні. Онлайн - актуальні та останні новини Запоріжжя та Запорізької області на день. Інформація та особи Запоріжжя. INFORM.ZP.UA публікує статті запорізьких журналістів, розслідування та чесну аналітику. Ми дуже цінуємо наших читачів і відбираємо та розміщуємо для них найважливішу інформацію про події міста Запоріжжя та області.
----:--
Ми у соцмережах
Головна » Економіка » Росія планує вивезти 1,5 мільйона тонн зерна на Запоріжжі, – Федоров

Росія планує вивезти 1,5 мільйона тонн зерна на Запоріжжі, – Федоров

Росія планує вивезти 1,5 мільйона тонн зерна на Запоріжжі, – Федоров

Ілюстративне фото

Окупанти мають наміри цього року вивезти до Росії 1,5 млн тонн зерна. Багато полів у Запорізькій області просто заміновані.

Про це в ефірі національного телемарафону “Єдині новини” сказав міський голова Мелітополя Іван Федоров.

“Ворог монополізував структуру, яка має право купувати сільгосппродукцію на тимчасово окупованих територіях. Лише їхня фейкова корпорація може купляти та вивозити агропродукцію. Гауляйтер Балицький сказав, що вони в цьому році вивезуть до Росії 1,5 млн тонн агропродукції”, – стверджує Федоров.

Також за словами міського голови, зерно можна реалізувати тільки через компанію окупантів, по цінам, які нижче собівартості.

Федоров нагадав, що багато полів заміновано і багато випадків, коли фермери підриваються в полях.

Як ми писали раніше, на окуповані українські території з країн Євросоюзу потрапити можна тільки через російський аеропорт Шереметьєво. Нещодавно між Литвою та росією закрилися наземні пропускні пункти.