Ми у соцмережах
INFORM.ZP.UA - це інформаційний портал та веб-сайт новин міста Запоріжжя. Кожен день ми розповідаємо головні та свіжі новини політики, економіки, культури, криміналу, подій, спорту Запоріжжя та України. Фото та відеозвіти за сьогодні. Онлайн - актуальні та останні новини Запоріжжя та Запорізької області на день. Інформація та особи Запоріжжя. INFORM.ZP.UA публікує статті запорізьких журналістів, розслідування та чесну аналітику. Ми дуже цінуємо наших читачів і відбираємо та розміщуємо для них найважливішу інформацію про події міста Запоріжжя та області.
----:--
Ми у соцмережах
Головна » Суспільство » Режисер Олег Сенцов відкрив збір на потреби військових

Режисер Олег Сенцов відкрив збір на потреби військових

Режисер Олег Сенцов відкрив збір на потреби військових

Олег Сенцов. Фото: Facebook Олега Сенцова

Український режисер Олег Сенцов служить на Запорізькому напрямку. Він знаходиться на лікуванні після поранення. Військовий відкрив збір на потреби своїх побратимів.

Про це Олег Сенцов повідомив на сторінці у Facebook.

“Поки знаходжуся на лікуванні, мої хлопці продовжують героїчно боронити Авдіївку. Це важке відчуття, коли ти в шпиталі, в безпеці, а вони під обстрілами в траншеї. Але я й звідси намагаюся бути корисним. Оновлю трохи інформацію – я вже два місяця як командир штурмової роти, тому підлеглих та турбот стало набагато більше, ніж було раніше у взводі. Тяжкі бої виснажили не тільки людей, а й нашу ресурсну базу. Щось згоріло, щось зламалось, щось втрачено під час бойових дій. Треба купувати: нові нічники, тепловізори, приціли, звичайні дрони та нічні, фпв, окопні РЕБ, майже всі автівки потребують ремонту і зимової гуми, та ще великий список нескінченних дрібниць. Тому, звертаюсь до всіх небайдужих за допомогою!” — написав Олег у соціальній мережі.

Посилання на збір можна знайти на сторінці режисера.

Нагадаємо, що 19 жовтня Олег Сенцов, який служить на Запорізькому напрямку, дістав поранення. Уламок потрапив у бік чоловіка.