Ми у соцмережах
INFORM.ZP.UA - це інформаційний портал та веб-сайт новин міста Запоріжжя. Кожен день ми розповідаємо головні та свіжі новини політики, економіки, культури, криміналу, подій, спорту Запоріжжя та України. Фото та відеозвіти за сьогодні. Онлайн - актуальні та останні новини Запоріжжя та Запорізької області на день. Інформація та особи Запоріжжя. INFORM.ZP.UA публікує статті запорізьких журналістів, розслідування та чесну аналітику. Ми дуже цінуємо наших читачів і відбираємо та розміщуємо для них найважливішу інформацію про події міста Запоріжжя та області.
----:--
Ми у соцмережах
Головна » Суспільство » За місяць у Запорізькій області з COVID-19 госпіталізовано понад 350 захворілих

За місяць у Запорізькій області з COVID-19 госпіталізовано понад 350 захворілих

За місяць у Запорізькій області з COVID-19 госпіталізовано понад 350 захворілих

Вакцинація від COVID

Лише у жовтні у Запорізькій області з COVID-19 госпіталізовано 358 осіб.

Про це повідомили у Запорізькій обласній військовій адміністрації.

Лікарі регулярно фіксують нові випадки зараження, більш стійкі штами, а імунітет, ослаблений стресом, не завжди може дати гідну відсіч.

Проте одним з найефективніших методів боротьби є вакцинація. Це безоплатна послуга, яку можливо отримати в спеціалізованих пунктах вакцинації, що працюють по всьому Запоріжжю.

«Небезпека COVID-19 не зникла. З початку повномасштабного вторгнення РФ на територію України життя кожного з нас змінилось, але хвороби нікуди не поділись. Подбайте про безпеку та здоров’я своїх близьких! Вакцинуйтеся», – наголосив голова ЗОВА Юрій Малашко.