Ми у соцмережах
INFORM.ZP.UA - це інформаційний портал та веб-сайт новин міста Запоріжжя. Кожен день ми розповідаємо головні та свіжі новини політики, економіки, культури, криміналу, подій, спорту Запоріжжя та України. Фото та відеозвіти за сьогодні. Онлайн - актуальні та останні новини Запоріжжя та Запорізької області на день. Інформація та особи Запоріжжя. INFORM.ZP.UA публікує статті запорізьких журналістів, розслідування та чесну аналітику. Ми дуже цінуємо наших читачів і відбираємо та розміщуємо для них найважливішу інформацію про події міста Запоріжжя та області.
----:--
Ми у соцмережах
Головна » Кримінал » ДТП » У Запоріжжі сталася ДТП з смертельними наслідками: загинули 2 людини (ФОТО)

У Запоріжжі сталася ДТП з смертельними наслідками: загинули 2 людини (ФОТО)

У Запоріжжі сталася ДТП з смертельними наслідками: загинули 2 людини (ФОТО)

Фото: ГУ Нацполіції Запорізької області

29 жовтня у Вознесенівському районі Запоріжжя сталася ДТП. Дві автівки зіткнулися, унаслідок чого двоє людей загинули. Ще двоє громадян травмовані. 

Про це повідомили у ГУ Національно поліції Запорізької області. 

За даними слідства, зіткнулися два легкові автомобілі “Тойота” та “Шевроле”. 36-річний водій авто “Шевроле” їхав по Набережній магістралі у бік вулиці Українська. Він не врахував іншого авто, “Тойота”, яке їхало назустріч. При повороті автівки зіткнулися.

Внаслідок аварії 21-річний водій та 34-річний пасажир “Тойота” загинули на місці події. Це двоє його пасажирів – 19-річна дівчина та 31-річний чоловік з тілесними ушкодженнями госпіталізовані.

Правоохоронцями встановлено, що водій автомобіля “Шевроле” був тверезий. Наразі його затримано, чоловіку загрожує позбавлення волі на строк від п’яти до десяти років.

Раніше ми писали, що у Запоріжжі трапилась дорожньо-транспортна пригода за участю двох легкових авто та тролейбусу.