Ми у соцмережах
INFORM.ZP.UA - це інформаційний портал та веб-сайт новин міста Запоріжжя. Кожен день ми розповідаємо головні та свіжі новини політики, економіки, культури, криміналу, подій, спорту Запоріжжя та України. Фото та відеозвіти за сьогодні. Онлайн - актуальні та останні новини Запоріжжя та Запорізької області на день. Інформація та особи Запоріжжя. INFORM.ZP.UA публікує статті запорізьких журналістів, розслідування та чесну аналітику. Ми дуже цінуємо наших читачів і відбираємо та розміщуємо для них найважливішу інформацію про події міста Запоріжжя та області.
----:--
Ми у соцмережах
Головна » Суспільство » Мешканців Запоріжжя будуть штрафувати за порушення комендантської години – що відомо

Мешканців Запоріжжя будуть штрафувати за порушення комендантської години – що відомо

Мешканців Запоріжжя будуть штрафувати за порушення комендантської години – що відомо

Комендантська година

Мешканців Запоріжжя штрафуватимуть за порушення комендантської години.

У Верховній Раді зареєстровано законопроєкт про встановлення адміністративної відповідальності за порушення комендантської години.

Так, громадян пропонують штрафувати на 8500 – 17 000 грн., а бізнес – 51 000 – 102 000 грн.

Мета законопроекту — встановити адміністративну відповідальність за порушення громадянами комендантської години, та порушення суб’єктом господарювання встановлених на відповідній території спеціального режиму світломаскування або режиму роботи під час дії воєнного стану.

Штрафи за порушення комендантської години
Штрафи за порушення комендантської години

Порушення комендантської години тягне за собою накладення штрафу на громадян від п’ятисот до однієї тисячі неоподатковуваних мінімумів доходів громадян.

Порушення суб’єктом господарювання встановлених на відповідній території спеціального режиму світломаскування або режиму роботи під час дії воєнного стану тягне за собою накладення штрафу на керівника суб’єкта господарювання, фізичну особу-підприємця від трьох тисяч до шести тисяч неоподатковуваних мінімумів доходів громадян.