Ми у соцмережах
INFORM.ZP.UA - це інформаційний портал та веб-сайт новин міста Запоріжжя. Кожен день ми розповідаємо головні та свіжі новини політики, економіки, культури, криміналу, подій, спорту Запоріжжя та України. Фото та відеозвіти за сьогодні. Онлайн - актуальні та останні новини Запоріжжя та Запорізької області на день. Інформація та особи Запоріжжя. INFORM.ZP.UA публікує статті запорізьких журналістів, розслідування та чесну аналітику. Ми дуже цінуємо наших читачів і відбираємо та розміщуємо для них найважливішу інформацію про події міста Запоріжжя та області.
----:--
Ми у соцмережах
Головна » Економіка » Аудитори знайшли фінансові порушення в Запорізькій області

Аудитори знайшли фінансові порушення в Запорізькій області

Аудитори знайшли фінансові порушення в Запорізькій області

В Запорізькій області за вісім місяців знайшли фінансових порушень на суму 192,7 млн гривень.

Про це повідомляє пресслужба Управління Східного офісу Держаудитслужби в Запорізькій області.

Фахівці провели ревізію и перевірили закупівлі. В результаті аудиту стало відомо, що в Запорізькій области були порушення на майже 200 мільйонів гривень.

“Факти неефективних управлінських дій (рішень) або ж ризикових операцій, які призвели або можуть призвести до упущених вигод/ недоотриманих доходів чи непродуктивних/зайвих витрат, під час аудитів зафіксували на суму 1 181,8 млн гривень. Відшкодовано та упереджено втрат на суму 112,9 млн гривень. За результатами аудитів надано 40 пропозицій, з яких виконано 15, керівниками підприємств та органів місцевого самоврядування прийнято 23 управлінські рішення”, – повідомили в Держаудиті.

Спеціалісти також провели моніторинги закупівель, частина яких була з порушеннями. Тож їх частково вдалося скасувати.

За результатами перевірки аудиторів розпочато 12 досудових розслідувань та вручено 11 повідомлень про підозру у вчиненні кримінального правопорушення.

За вчинені фінансові порушення до адміністративної відповідальності притягнуто 29 осіб, до дисциплінарної та матеріальної відповідальності – 6 осіб.