Ми у соцмережах
INFORM.ZP.UA - це інформаційний портал та веб-сайт новин міста Запоріжжя. Кожен день ми розповідаємо головні та свіжі новини політики, економіки, культури, криміналу, подій, спорту Запоріжжя та України. Фото та відеозвіти за сьогодні. Онлайн - актуальні та останні новини Запоріжжя та Запорізької області на день. Інформація та особи Запоріжжя. INFORM.ZP.UA публікує статті запорізьких журналістів, розслідування та чесну аналітику. Ми дуже цінуємо наших читачів і відбираємо та розміщуємо для них найважливішу інформацію про події міста Запоріжжя та області.
----:--
Ми у соцмережах
Головна » Суспільство » У річці Дніпро у Запоріжжі потонув чоловік (ФОТО)

У річці Дніпро у Запоріжжі потонув чоловік (ФОТО)

У річці Дніпро у Запоріжжі потонув чоловік (ФОТО)

У Дніпрі потонув чоловік

У Запоріжжі у річці Дніпро під час купання зник чоловік.

Про це повідомили у Головному управлінні ДСНС України у Запорізькій області.

На місце події прибули водолази Аварійно-рятувального загону спецпризначення. Як з’ясувалося в ході попереднього розслідування, громадянин відпочивав на узбережжі річки, пішов купатися, пірнув та зник з поля зору. 

У Запоріжжі потонув чоловік
У Дніпрі потонув чолові

Під час пошукових робіт співробітники ДСНС виявили тіло 57-річного чоловіка та вилучили його з води на берег для проведення судмедекспертизи.

Рятувальники звертають увагу громадян на заборону відвідування прибережних водойм через воєнні дії. Крім цього, рятувальники акцентують увагу, що під час Другої світової війни на берегах річки Дніпро точилися бої і через це залишилось багато вибухонебезпечних предметів, які несуть загрозу людям.

У Запоріжжі потонув чолові
У Дніпрі потонув чоловік

Як повідомляв Inform.zp.ua, у затоці Дніпра в одному із районів Запоріжжя під час купання втопився підліток. Водолази знайшли тіло потонулого хлопця у річці.