Ми у соцмережах
INFORM.ZP.UA - це інформаційний портал та веб-сайт новин міста Запоріжжя. Кожен день ми розповідаємо головні та свіжі новини політики, економіки, культури, криміналу, подій, спорту Запоріжжя та України. Фото та відеозвіти за сьогодні. Онлайн - актуальні та останні новини Запоріжжя та Запорізької області на день. Інформація та особи Запоріжжя. INFORM.ZP.UA публікує статті запорізьких журналістів, розслідування та чесну аналітику. Ми дуже цінуємо наших читачів і відбираємо та розміщуємо для них найважливішу інформацію про події міста Запоріжжя та області.
----:--
Ми у соцмережах
Головна » Суспільство » В Запоріжжі майже закінчили відбудову багатоповерхівки

В Запоріжжі майже закінчили відбудову багатоповерхівки

В Запоріжжі майже закінчили відбудову багатоповерхівки

Скріншот з відео Запорізької міської ради

В багатоповерхівці на Соборному, 151 вже практично закінчено відбудову 5-го поверху. В трьох інших будинках також продовжуються ремонтні роботи.

Про це написав секретар Запорізької міськради Анатолій Куртєв. 

Будівлю відновлюють: зведені сходи, виконують стяжку підлоги та штукатурні роботи. Наступного тижня планують забетонувати перекриття для початку відбудови даху. Також проведено капремонт покрівлі над однією частиною будівлі, і тривають роботи з іншого боку — зі сторони Сталеварів. Ведуться ремонт під’їздів, утеплення фасаду та заміна мереж.

Щодо ситуації ще на 3-х будинках:

Кияшка, 22. Завершено монтаж стояків опалення, прокладають електромережі, «стягують» підлогу. Наступного тижня встановлюватимуть батареї, індивідуальний тепловий пункт, вікна.

Сталеварів, 16. Забетоновано перекриття між 2-м та 3-м поверхами, встановлюватимуть опалубку для колон 3-го поверху. Наступного тижня зводитимуть стіни 1-го поверху з газо-бетонних блоків.

Зестафонська, 10. Триває підключення до мереж радіаторів опалення. У квартирах прокладають електромережі, виконано підготовку до малярних робіт, замовлено плитку та шпалери.

Нагадаємо, що відновлення двох багатоповерхівок у Запоріжжі знову перенесли. Це пов’язано з відсутністю пропозицій та завищеною ціною.