Ми у соцмережах
INFORM.ZP.UA - це інформаційний портал та веб-сайт новин міста Запоріжжя. Кожен день ми розповідаємо головні та свіжі новини політики, економіки, культури, криміналу, подій, спорту Запоріжжя та України. Фото та відеозвіти за сьогодні. Онлайн - актуальні та останні новини Запоріжжя та Запорізької області на день. Інформація та особи Запоріжжя. INFORM.ZP.UA публікує статті запорізьких журналістів, розслідування та чесну аналітику. Ми дуже цінуємо наших читачів і відбираємо та розміщуємо для них найважливішу інформацію про події міста Запоріжжя та області.
----:--
Ми у соцмережах
Головна » Кримінал » Резонанс » Укриття в запорізькому багатоповерховому будинку прокуратура зобов’язала привести в порядок: як воно виглядає зараз (ФОТО )

Укриття в запорізькому багатоповерховому будинку прокуратура зобов’язала привести в порядок: як воно виглядає зараз (ФОТО )

Укриття в запорізькому багатоповерховому будинку прокуратура зобов’язала привести в порядок: як воно виглядає зараз (ФОТО )

Фото: Запорожская областная прокуратура

Укриття в одному з багатоповерхових будинків у Дніпровському районі Запоріжжя, яке розраховане на 128 осіб, знаходиться в неналежному стані.

Запорізька обласна прокуратура через суд зобов’язала комунальне підприємство привести споруду цивільного захисту в порядок.

Наразі укриття не здатне забезпечити належний захист місцевих жителів через незавершений ремонт.

Ще одне протирадіаційне укриття у Вільнянській громаді розраховане на захист 400 осіб. Однак через його неготовність місцеві жителі на випадок надзвичайної ситуації не зможуть скористатися ним за призначенням через його поганий технічний стан. Зараз за цим позовом судом відкрито провадження, справу призначено до розгляду.

Як писав раніше Inform.zp.ua, в центрі міста на балансі одного з комунальних підприємств Запоріжжя є укриття, яке може розмістити 100 осіб. Його привели в порядок, після звернення прокуратури до суду.