Ми у соцмережах
INFORM.ZP.UA - це інформаційний портал та веб-сайт новин міста Запоріжжя. Кожен день ми розповідаємо головні та свіжі новини політики, економіки, культури, криміналу, подій, спорту Запоріжжя та України. Фото та відеозвіти за сьогодні. Онлайн - актуальні та останні новини Запоріжжя та Запорізької області на день. Інформація та особи Запоріжжя. INFORM.ZP.UA публікує статті запорізьких журналістів, розслідування та чесну аналітику. Ми дуже цінуємо наших читачів і відбираємо та розміщуємо для них найважливішу інформацію про події міста Запоріжжя та області.
----:--
Ми у соцмережах
Головна » Суспільство » Запорожці можуть отримати грошову допомогу на зимовий період

Запорожці можуть отримати грошову допомогу на зимовий період

Запорожці можуть отримати грошову допомогу на зимовий період

Фото: Допомога ВПО від УВКБ ООН в м. Запоріжжя

Жителі Запоріжжя та області, які постраждали від війни, а також ВПО можуть отримати грошову допомогу від УВКБ ООН. Перед зимовим періодом організація надає додаткові виплати.

Про це повідомляє “Допомога ВПО від УВКБ ООН у м. Запоріжжя”.

ВКБ ООН запровадили додаткові виплати в рамках багатоцільової грошової допомоги для підготовки до зимового сезону.

Нагадуємо, що вразливі категорії населення, які подали заявку з 1 жовтня 2023 року отримують 3600 грн на особу протягом 3 місяців.

Додаткові виплати на зиму отримають домогосподарства, які:

  • подали заявку з 1 до 30 вересня 2023 року. Розмір допомоги становить 2220 грн для кожного члена сім’ї на 3 місяці. І додаткова допомога для підготовки до зимового періоду – 2220 грн для кожного члена сім’ї на 3 місяці;
  • подали заявку з 1 жовтня до кінця 2023 року. Такі домогосподарства отримають допомогу в розмірі 3600 грн на людину на 3 місяці. І додатково “зимову” виплату – 2220 грн для кожного члена сім’ї на 3 місяці;
  • очолює особа похилого віку (55 років і старше) і були включені в програму до 1 вересня 2023 року, отримають допомогу для підготовки до зимового періоду – 2220 грн для кожного члена домогосподарства на 3 місяці.

Раніше агентство ООН у справах біженців відкрило реєстрацію на багатоцільову грошову допомогу. Подати на неї заявку можуть не тільки вразливі вимушено переміщені особи, а й ті, хто постраждав від військових дій. А також ті, хто повернувся до свого постійного місця проживання (зокрема й з-за кордону).

Детальніше про цю допомогу читайте за посиланням. Дізнайтеся, чи проходите ви за категоріями, яким надається допомога.