Ми у соцмережах
INFORM.ZP.UA - це інформаційний портал та веб-сайт новин міста Запоріжжя. Кожен день ми розповідаємо головні та свіжі новини політики, економіки, культури, криміналу, подій, спорту Запоріжжя та України. Фото та відеозвіти за сьогодні. Онлайн - актуальні та останні новини Запоріжжя та Запорізької області на день. Інформація та особи Запоріжжя. INFORM.ZP.UA публікує статті запорізьких журналістів, розслідування та чесну аналітику. Ми дуже цінуємо наших читачів і відбираємо та розміщуємо для них найважливішу інформацію про події міста Запоріжжя та області.
----:--
Ми у соцмережах
Головна » Економіка » Експерт у сфері авто страхування – компанія «Експрес Страхування» – відкрила новий офіс у Запоріжжі

Експерт у сфері авто страхування – компанія «Експрес Страхування» – відкрила новий офіс у Запоріжжі

Експерт у сфері авто страхування – компанія «Експрес Страхування» – відкрила новий офіс у Запоріжжі

Страхова компанія / Ілюстративне фото

11 жовтня 2023 року, в центрі Запоріжжі офіційно відкрилося нове представництво СК «Експрес Страхування». Потенційних клієнтів чекають за адресою проспект Соборний, 160, на першому поверсі бізнес-центру.

Запоріжжя – це друге місто України, в якому компанія посилила свою присутність у 2023 році. Першим став Кропивницький, де представництво компанії відкрилося 9 жовтня. У планах компанії – відкриття ще кількох представництв до кінця року.  

СК «Експрес Страхування» була створена у 2008 році за участі лідера українського автомобільного ринку – корпорації УкрАВТО і спеціалізується у сфері автострахування. А завдяки партнерським зв’язкам із найбільшою в Україні мережею офіційних СТО, компанія може забезпечити першокласне обслуговування кожного клієнта-автовласника: від укладання кастомізованого полісу ОЦСПВ або КАСКО до оперативної виплати відшкодування та забезпечення високоякісного ремонту автомобіля по всій Україні. Також за кожним клієнтом страхова закріплює персонального аварійного комісара, який веде справу від звернення у кол-центр після настання страхового випадка до остаточного відновлення автомобіля.

«Сподіваюсь, нам вдалося вивести роль страховика на новий рівень – зробити його особистим «адвокатом», який не просто консультує клієнта, а й забезпечує йому психологічну підтримку у стресовій ситуації. Для нас страхова виплата – не «програш у війні з клієнтом», а зобов’язання, яке ми оперативно і з готовністю виконуємо, маючи для цього всі необхідні ресурси й налагоджені процеси. Впевнена, що саме завдяки унікальному відношенню до клієнтів, наша компанія вирізняється поміж інших», – каже Тетяна Щучьєва, директор СК «Експрес Страхування».

Сьогодні клієнтська база СК «Експрес Страхування» складає більш ніж 50 тисяч договорів, а її штат налічує 175 висококваліфікованих спеціалістів. Компанія вже має мережу з більш ніж 50 представництв у всіх регіонах України, а у 2023 році розпочала процес розширення географії своєї присутності на ринку шляхом відкриття нових повноцінних офісів в різних містах країни. Це свідома стратегія розвитку компанії та важливий крок назустріч клієнтам, які, незважаючи на цифровізацію суспільства, бажають якісного «людяного» сервісу.

Клієнти, що звернуться до представництв компанії, зможуть скористатися усіма страховими продуктами і сервісами з її широкого портфелю. Наразі для багатьох регіонів України, зокрема для Запоріжжя і області, дуже затребуваною стала опція компенсації воєнних збитків, що вже доступна для всіх програм КАСКО від СК «Експрес Страхування». Вона діє по всій країні, за винятком територій, де тривають бойові дії, або які тимчасово окуповані рф, згідно з Переліком територій, затвердженим Міністерством з питань реінтеграції, який діяв на день настання страхової події.

«Ми не обираємо час, в якому б хотіли жити. Але ми можемо обрати, як прожити цей час максимально достойно! Тому зараз ми щиро та професійно робимо те, що вміємо найкраще, саме там, де ми є, де ми потрібні – ми живимо та працюємо в Україні на благо нашої Компанії, її клієнтів, партнерів та країни у цілому, – підкреслює Тетяна Щучьєва, директор СК «Експрес Страхування». – Ми щодня наповнюємо наш страховий сервіс максимальною енергією та любов’ю до людей. Тому відкриття представництв у різних куточках нашої країни зараз – це не тільки створення робочих місць, це – наша впевненість у Перемозі завтра!»


Довідково

СК «Експрес Страхування» входить у число найбільш капіталізованих на страховому ринку та 6 років поспіль міцно утримує лідерські позиції в ТОП-10 рейтингу впливового на страховому ринку України журналу Insurance TOP за обсягом страхових премій з КАСКО.

Із квітня 2012 року СК «Експрес Страхування» є асоційованим членом Моторного транспортного страхового бюро України. За підсумками ІІ кварталу 2023 року Компанія здобула найвищі («зелені») оцінки з ОСЦПВ («автоцивілки») за кожним із трьох ключових показників рейтингу МТСБУ: загальної оцінки діяльності, якості врегулювання збитків та рівня скарг від потерпілих і страхувальників.