Ми у соцмережах
INFORM.ZP.UA - це інформаційний портал та веб-сайт новин міста Запоріжжя. Кожен день ми розповідаємо головні та свіжі новини політики, економіки, культури, криміналу, подій, спорту Запоріжжя та України. Фото та відеозвіти за сьогодні. Онлайн - актуальні та останні новини Запоріжжя та Запорізької області на день. Інформація та особи Запоріжжя. INFORM.ZP.UA публікує статті запорізьких журналістів, розслідування та чесну аналітику. Ми дуже цінуємо наших читачів і відбираємо та розміщуємо для них найважливішу інформацію про події міста Запоріжжя та області.
----:--
Ми у соцмережах
Головна » Суспільство » У Запоріжжі загубилися дві дівчинки

У Запоріжжі загубилися дві дівчинки

У Запоріжжі загубилися дві дівчинки

Иллюстративное фото

Патрульні Запоріжжя отримали виклик від схвильованої жінки про зниклих дітей. Прибувши на місце, жінка розповіла, що її дочка та ще одна дівчинка гуляли у дворі, і через деякий час жінка перестала чути їхні голоси.

Як повідомили у Патрульній поліції Запорізької області, спочатку жінка разом із сусідами намагалися самостійно знайти дітей, проте це не дало успіху. За допомогою жінка звернулася до поліції.

Інспектори, що прибули на місце, почали відпрацьовувати прилеглі території та вулиці. Згодом за річкою патрульні помітили двох наляканих дітей, схожих за описом.

В Запорожье потерялись две девочки
Полицейские нашли двух детей, которые потерялись в Запорожье

Надалі всіх учасників пригоди патрульні запросили до Шевченківського відділення поліції для подальшого з’ясування обставин.

Як повідомляв inform.zp.ua, поліція затримала у Запоріжжі чоловіка, який до смерті забив знайомого. Зловмисник перебуває в ізоляторі тимчасового тримання. Продовжується досудове розслідування.