Ми у соцмережах
INFORM.ZP.UA - це інформаційний портал та веб-сайт новин міста Запоріжжя. Кожен день ми розповідаємо головні та свіжі новини політики, економіки, культури, криміналу, подій, спорту Запоріжжя та України. Фото та відеозвіти за сьогодні. Онлайн - актуальні та останні новини Запоріжжя та Запорізької області на день. Інформація та особи Запоріжжя. INFORM.ZP.UA публікує статті запорізьких журналістів, розслідування та чесну аналітику. Ми дуже цінуємо наших читачів і відбираємо та розміщуємо для них найважливішу інформацію про події міста Запоріжжя та області.
----:--
Ми у соцмережах
Головна » Суспільство » Для шкіл та садочків у Запоріжжі куплять лавочки на мільйон гривень

Для шкіл та садочків у Запоріжжі куплять лавочки на мільйон гривень

Для шкіл та садочків у Запоріжжі куплять лавочки на мільйон гривень

Иллюстративное фото

У Запоріжжі для шкіл та дитячих садків закуплять лавки, на це піде понад один мільйон грн. У системі закупівель опубліковано тендер на закупівлю близько 750 лавок для шкіл та дитячих садків. На це виділять понад один мільйон гривень.

Тендер на закупівлю меблів для навчальних закладів було опубліковано у системі “Прозорро”.

Замовником виступає департамент освіти та науки Запорізької міської ради. У вимогах зазначається, що всі лави повинні бути світлого кольору, бути стійкими до подряпин і мати один розмір – довжина 1350 мм, висота 460 мм. Загалом замовляють 751 лавку для шкіл та дитячих садків Запоріжжя.

Найбільше лавок отримають навчальні заклади Олександрівського району міста – 400 одиниць. Термін виконання поставок лав – 30 листопада 2023 року.

Як писав inform.zp.ua, задля безпеки дітей під час повітряних тривог уроки не проводяться. У цей час школярі та педагоги мають знаходитись у безпечному місці. Якщо не в укритті, то, наприклад, у коридорі, дотримуючись правила «двох» стін.